Release day Leef, lach, loch!

GERRITS_leef-02Soms werk je heel lang naar iets toe (8,5 maanden om precies te zijn!) en is het dan opeens heel snel zover. Zo ook met de release van mijn nieuwe feelgood Leef, lach, loch die sinds vandaag overal digitaal te koop is! Voor 4,99 euro haal je het ebook in huis en reis je mee met de 23-jarige stagiaire Esme Dries naar Schotland. Uiteraard is er een knappe Schot in het spel, maar om te weten hoe-wie-wat-waar EN OF HIJ EEN KILT DRAAGT stel ik voor dat je nu begint te lezen. Schaamteloze self promotion for the win 😉

Het boek is uitgekomen bij uitgeverij LOFT en zoals je misschien wel weet is dat een e-only uitgeverij. Toppers zoals Marijke Vos, Petra Kruijt en Susan Muskee geven hier ook boeken uit, dus ik ben in enorm goed gezelschap! Nu is het natuurlijk spannend afwachten wat de eerste recensies te zeggen hebben, want – confession time – ik heb geen proeflezers gebruikt voor dit verhaal; Dankzij de fantastische begeleiding vanuit de redactie vertrouw ik erop dat het goed zit, maar ik vind het me toch een portie extra spannend dat nog bijna niemand dit boek gelezen heeft. 

Toch ga ik proberen niet al té vaak Goodreads en Hebban te refreshen, want ik hen nog één weekje positieve energie nodig om het vervolg op Leef, lach, loch af te werken! Het gaat om een kerstverhaal met dezelfde personages en ik zit momenteel echt in de eindfase wat schrijven betreft, dus send good vibes my way. Ik hoop alvast dat jullie mijn nieuwe feelgood een kans geven. Het bevat zoals al mijn boeken romantiek en humor, maar toch is het weer allemaal net even anders. Geen fantasy en ook geen zwaarder onderliggend onderwerp zoals in mijn eerste chicklit ‘Op het slappe koord’.

Dus gewoon een luchtig en lief boek met veel komische situaties (althans, dat is de bedoeling :-D) en een Schotse vibe, waarvoor ik inspiratie heb opgedaan tijdens mijn reis naar de highlands in augustus 2019. Je weet wel, dat jaar waarin we nog veilig op vakantie konden gaan – goede tijden! Het verhaal speelt zich dan ook af in Drumnadrochit, een superschattig dorpje in de buurt van Loch Ness waar ik destijds op bezoek ben geweest. Hopelijk heb ik die fantastische setting eer aangedaan met mijn verhaal.

Voeg Leef, lach, loch toe aan je TBR of smijt ‘m meteen in je winkelmandje bij je favorieten boekenwebwinkel. Het Loch Ness Monster en ikzelf zijn je eeuwig dankbaar!

Goodreads

Hebban

Standaard Boekhandel

Bol.com

Libris

6 thoughts on “Release day Leef, lach, loch!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s