My stories

De Vleugels Trilogie deel 1: Tweedehands Vleugels

vleugelscoverzonderverenalternatief6

Liefde kan je vleugels geven … of nemen.

Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen.
Een Beschermengel bijvoorbeeld.

Iemand zoals Lucy.

Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen …

Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. Er staan levens, harten en vleugels op het spel.
Maar wat win je als je alles verliest? En is het het waard?

Tweedehands Vleugels is een romantisch Young Adult-verhaal dat zich afspeelt op Nieuw-Anvers, een eiland waar Engelen en Kraaien over het luchtruim heersen. Fantasy, steampunk en een (on)mogelijke liefde vloeien samen dit eerste deel van de Vleugels Trilogie.

Koop het e-book (slechts € 3,99)
Koop de paperback (gratis verzending!)
Voeg het boek toe aan je to read-lijstje op Goodreads!
Bloggers mogen gerust een recensie-exemplaar (digitaal) aanvragen!

bannerxxxx copy2

De Vleugels Trilogie deel 2: Zilveren Vleugels

maxcover16Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’ hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven.
Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen … Of dat is tenminste toch de bedoeling.

Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met Beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien, staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg.

Wanneer een oude bekende zich opwerpt als
onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het
kruisvuur van zijn wraaklust. De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen – zullen ze verenigen, of elkaar vernietigen?

Koop het e-book (slechts € 3,99)
Koop de paperback (gratis verzending!)
Voeg het boek toe aan je to read-lijstje op Goodreads!
Bloggers mogen gerust een recensie-exemplaar (digitaal) aanvragen!

bannerzilverenvleugels


Zand

Naast de Vleugels Trilogie heb ik momenteel ook één (oud) verhaal op Wattpad gepubliceerd staan, Zand

zandzandzand2Dahlia Noordman haat 17 zijn – en niet alleen vanwege haar ‘septofobie’. Met nog een jaar te gaan als parasiet op de kap van haar stiefvader, probeert ze de dagen tussen nu en achttien – wanneer alles anders zal zijn – door te komen met studeren en tuinieren in d’r moeders tuin.

Maar dan komt er aan het begin van het schooljaar een mysterieuze tweeling wonen in de verlaten villa die aan haar eigen achtertuin grenst: een meisje en een jongen die erop gebrand lijken te zijn zich in Dahlia’s afgesloten leefwereld naar binnen te wurmen.

Buurmeisje Thanie Nieks wil niet liever dan haar beste vriendin zijn, ondanks hun lipgloss- versus lippenbalsempersoonlijkheden, en haar broer Somner is als een donkere schaduw die haar achtervolgt en haar doet twijfelen aan wat echt is en wat niet.

Dromen. 
Papavers.
Zand.

Wanneer Dahlia de ware toedracht van de tweelings aanwezigheid in haar leven achterhaalt, zal alles inderdaad anders zijn … Maar hoeveel zal ze zelf nog aan haar lot kunnen veranderen voor het te laat is?

7 bracht haar al het vertrek van haar vader en de dood van haar moeder. 
17 zou nu wel eens het einde van haar eigen leven kunnen betekenen …


 

Gekochte Dagen

Ter gelegenheid van Halloween publiceerde ik een kort verhaal (zo’n 35 A4-pagina’s) in het Dark Romance-genre, ook voor Young Adults natuurlijk. Je kan het downloaden via Smashwords in een formaat naar keuze, of lezen per hoofdstuk op Wattpad.

Wie betaalt de Lazarusprijs? 

lazarus3Delani Wilfrieds is 17 en heeft haar toekomst al helemaal uitgestippeld: binnen een paar maanden gaat ze Biochemie studeren aan de UV, en dan kan ze die vervelende crush op Ty uit haar vriendengroepje ook meteen achter zich laten. Maar wanneer ze op Halloweennacht de teugels een beetje laat vieren, komt ze terecht in het web van de grootste Lazarusfamilie van de Benelux. Zijn familie.

Hugo Winters was nooit een doodgewone 19-jarige: samen met zijn tweelingzus Carla, vormde hij een balletensemble waar de hele danswereld lyrisch van werd. Maar nu is hij gewoon dood. Net als al zijn broers en zussen.

Van zodra Delani en Hugo elkaar ontmoeten, gaan de poppen aan het dansen. Iemand houdt hen in de gaten en al snel ontvangt Delani dreigementen in knalrode, peperdure Cherry Bomb-nagellak. Wie van de Lazarussers heeft het op haar gemunt? Zal ze deel kunnen blijven uitmaken van Hugo’s ondode leven, zonder zichzelf daarbij ten dode op te schrijven?

7 thoughts on “My stories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s