Schrijversupdate van een bewogen lente

Auteursfoto zomer 7

Niet echt het voorjaar dat we met z’n allen in gedachten hadden, hé? Toch is er de afgelopen maanden ook veel moois voor me gebeurt op schrijfvlak. Enkele langverwachte projecten naderen de finishline en enkele nieuwe schrijfuitdagingen zijn in gang gezet. Komt het met 2020 toch nog een beetje goed! (Knock on wood ;-))

Nieuwe chicklit … bij een uitgeverij!

Ik ben enorm dankbaar dat ik binnenkort een nieuw (full-length) feelgoodboek aan de wereld mag voorstellen via een uitgeverij waarvan ik al vanaf het eerste uur fan was. Wie-wat-waar hou ik nog heel even ‘under wraps’, want ik heb somehow nog steeds het idee dat het in rook gaat opgaan van zodra ik het luidop zeg; zó leuk is het gewoon! 😀

Wat het verhaalonderwerp betreft kan ik alvast verklappen dat het zich afspeelt op een locatie waar ik in 2019 op vakantie ben geweest … Gokje wagen in de comments? Het schrijven van dit boek was een waar plezier. Hopelijk wordt het lezen dat voor jullie ook!

Indie-zomerbundel ‘Zomerdromen’

Toen Lianne van Lianne’s Letters me vorig jaar benaderde met de vraag of ik een kortverhaal wilde aanleveren voor een zomerse verhalenbundel, was ik meteen enthousiast. Inmiddels is het bijna zover, want we mikken met ‘Zomerdromen’ op een releasedatum van 1 juni. Het wordt een ebook met 15 uiteenlopende verhalen die zich focussen op zomerromantiek. Vakantieliefdes op het strand, maar ook dichter bij huis.

Mijn verhaal heet ‘(Festi)val voor mij’ en gaat over een jonge vrouw die Verpleegkunde studeert. Tijdens haar vakantiejob op een festival ontmoet ze een Australische rocker die een grote invloed op haar latere leven zal hebben … Maar niet op de manier die je misschien vermoedt!

Je kan ‘Zomerdromen’ alvast toevoegen op Goodreads of Hebban.

En dan nu … 

Weer schrijven! Ik ben een tijdlang bezig geweest met een (somewhat) dark fantasy YA met sprookjesvibe en een miljoen perspectieven, maar dat manuscript was zo’n enorme worsteling dat ik even op de pauzeknop geduwd heb. In plaats daarvan schrijf ik sinds eind april aan een kerstverhaal.

Ho ho ho dus!

7 thoughts on “Schrijversupdate van een bewogen lente

  1. Wat tof, zeg! Zeker dat je een boek gaat uitgeven via een uitgeverij. Ik ben heel benieuwd. Enne: wat een prachtige foto van jou bij dit artikel! Dat kortere haar staat je heel erg mooi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s