Series waarvan ik NU seizoen 2 nodig heb

Afbeeldingsresultaat voor netflix logo

Tijd om te Netflixen hebben we intussen genoeg, toch? Maar des te groter is de frustratie wanneer je een geweldige nieuwe serie ontdekt … die nog maar één seizoen telt. Nóg groter is de frustratie wanneer je aan het googelen slaat en ontdekt dat er misschien helemaal geen tweede seizoen komt, of dat de timing hiervan ergens in de veel te verre toekomst ligt.

Van deze series snak ik alvast naar een vervolg!

What/if

Deze serie maakte best wel een grote impact toen het eerste seizoen uitkwam. Het verbaasde me dan ook dat er geen concreet nieuws is over deel 2. SPOILER ALERT ALS JE DEEL 1 NIET GEZIEN HEBT: Wel las ik in een interview wat de plannen hiervoor zijn qua script en waaaaauw dat heb ik echt nog nooit eerder in een serie gezien. Ze zouden namelijk alles uit seizoen 1 opnieuw beleven maar dan dat de personages andere keuzes maken. De titel van de show zorgt op die manier voor een aha-momentje. Zo benieuwd!

Tidelands

Dit is weer zo’n serie waarvan het ‘onbekend’ is of er nog een tweede seizoen gaat volgen, maar gezien deel 1 alweer een hele poos geleden is, vermoed ik niet dat we er nog op mogen hopen. Tidelands is een Australische productie en heeft daardoor best een aparte vibe. Het gaat over sirenes en bevat wel wat naakt/bloed/geweld, maar toch vond ik het een hele unieke en sterke serie die ik met plezier gekeken heb. De hoofdactrice is ook zeker een plezier om op het scherm te zien.

Spinning out

Deze serie kijk ik momenteel en ik heb nog maar 3 afleveringen te gaan dus HUILEN. Want hier weten we het wél zeker: er komt geen tweede seizoen … Enorm balen, want dit is een verfrissend YA-verhaal met steengoede acteerprestaties. Het schaatsen is zo mooi, de romance is lit, de soundtrack is geniaal, er is aandacht voor mental health, January Jones is magnifiek … Ik hou echt van deze serie. Superjammer dat er geen vervolg komt. Why Netflix, why?

The new Legends of Monkey

Deze YA-serie is eigenlijk een beetje zoals een Disney-film? Een draait rond een vrij onnozele en kinderachtige queeste, maar is ook grappig en bevat een kleurrijke cast aan personages. Ik vind het dus wel een prima serie om te kijken na de yoga – niet te lang (zodat ik op tijd kan gaan slapen) en toch voldoende entertainend. Als ik me niet vergis is er wel degelijk bevestigd dat er een deel twee zou komen, maar dat lijkt wel een poosje te duren … Aanrader voor YA-fantasyfans en Disney-liefhebbers die avontuurlijk willen chillen!

The A-list

Ook dit is eerder brainless kijkvoer, maar hé, ook dat heeft z’n waarde – zeker nu het nieuws al “spannend” en dystopisch genoeg is. De productiewaarde van The A-list is waardeloos en de acteerprestaties zijn ZO SLECHT, maar toch ga ik zeker naar het tweede seizoen kijken. Because that’s just how I live my life.

The Circle & Love is Blind

Confirmed! Alle liefhebbers van realityshows zijn hiermee in de wolken, want wauw, dit waren me twee pareltjes van formaat. BABE.

Van welke serie snak jij naar een tweede seizoen? 

One thought on “Series waarvan ik NU seizoen 2 nodig heb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s