Nieuwe look!

Ik beleef echt een impulsief weekje. Zonet heb ik een nieuwe bril besteld én nu ook nog eens een nieuwe look voor de (lang verwaarloosde) blog! Ik wilde de uitstraling een beetje enten op de kleur van mijn chicklit Op het Slappe Koord en zo kwam ik uit bij een nieuw thema, een nieuwe banner en een nieuwe avatar op social media.

mijnbieb2019avatar

Het brilletje staat natuurlijk voor mezelf (of voor Harry Potter als je dat liever hebt, haha), de veerpen in de kopafbeelding staat uiteraard voor het feit dat ik auteur ben (en voor Vleugels) en de sparkles staan voor Edward Cullen. Nee, grapje, die staan gewoon voor een vleugje magie.

Normaal ben ik heel *duizend keer veranderen en uren aanpassen* als ik dergelijke dingen design, maar ditmaal ging het eigenlijk verbazingwekkend vlot. Hopelijk vinden jullie het resultaat een beetje leuk!

PS: Ik ontwerp ook blogbanners etc. op aanvraag, dus als je zelf ook op zoek bent naar een nieuwe loog voor je webstek, mag je me altijd contacteren via mail. Mijn freelancewebsite vind je hier: www.platypuscopy.be 

 

3 thoughts on “Nieuwe look!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s