Deel je troostvoorwerp en WIN ‘Op het Slappe Koord’

win op het slappe koord

Woop woop, giveaway time! (Lang geleden, hé?) Wie graag kans maakt op een paperback van Op het Slappe Koord kan nu zijn/haar kans wagen. Er zijn verschillende manieren om mee te doen:

 1. Reageer hieronder of op de Facebook-post met een verhaal over een voorwerp dat jou troost biedt in moeilijke tijden (bijvoorbeeld jouw comfort food, een specifiek boek dat je herleest als je droevig bent, een juweel met speciale betekenis). Voorwaarde is wel dat je ‘Op het Slappe Koord’ toevoegt aan je TBR op Goodreads en/of Hebban!
 2. Post een foto van jouw troostvoorwerp op Instagram met vermelding van de wedstrijd en de hashtag #OpHetSlappeKoord. Gelieve me ook even te taggen zodat ik je deelname zeker niet mis! 🙂

Uit de deelnames wordt per tien deelnames een winnaar gekozen. Dus 1-10 inzendingen -> 1 winnaar, 30-40 inzendingen -> 4 winnaars. Je hebt dus altijd een goede winstkans!

De wedstrijd eindigt op 31 augustus. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld. Verzending naar BE en NL.

Succes!

10 thoughts on “Deel je troostvoorwerp en WIN ‘Op het Slappe Koord’

 1. Wat een leuke actie! Ik heb geen Goodreads, dus hij staat op mijn TBR op Hebban.

  Mijn troostvoorwerp is niet echt een voorwerp. Het is namelijk een hond! De leukste hond ter wereld, ook nog eens. Als ik dat lieve koppie met die trouwe blik zie, en die schattige sproetjes op haar neusje, lijkt alles net wat mooier. Tel daar een altijd kwispelend staartje bij op en het feit dat ze altijd met IEDEREEN wil knuffelen en je snapt wel waarom iedereen vrolijk wordt van mijn eigen troostvoorwerp.

 2. Ik ben eigenlijk al een hele tijd nieuwsgierig naar Op het Slappe Koord dus ik ga eens een kansje wagen! 😀 Hmmm, mijn troostvoorwerp. Ik ben nogal een emo-eter, dus ik grijp nogal snel terug naar eten als ik mij niet helemaal top voel. Meestal is mijn go-to comfort food chocolade (deels omdat men altijd zegt dat je je daar beter van voelt en deels omdat ik er ook echt van kan genieten). Ik heb standaard ook ergens chocolade liggen (wie niet?) zodat ik daar altijd op terug kan vallen. Maar ook mijn kat Luna kan mij altijd troost brengen, vooral als ze ligt te purren. Dat is echt hemels!

 3. Voor die zeldzame keer dat ik me sterk heb gehouden, en hem als e-book heb gekocht, kom jij me nu verleiden om mijn boekenkast alsnog wat voller te proppen… 😀

  Ik wil ‘m sowieso herlezen als deel 2 uitkomt, dus ik doe toch maar hoopvol mee, die cover is zo leuk!

  Mijn troost-‘voorwerp’ is een flanellen nachtkleedje dat ik van mijn moeder (die er sinds een paar jaar niet meer is) heb gekregen voor een kerst van zeker 20 jaar geleden. De print erop kun je amper nog zien, zo verwassen is het, maar het is wel lekker zacht, en voelt echt als een troostende omhelzing.

 4. Als ik verdrietig ben, eet ik graag risotto. Uit een bakje. Met een lepel. Als ik blij ben ook trouwens.

  Mijn katten waren ook altijd goede troosters. De nieuwe kittens moeten die skills nog ontwikkelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s