10 redenen waarom ik een slechte blogger ben

1) Ik ben te lui om hyperlinks toe te voegen. Echt zo, zo lui. Dus je zal het allemaal zelf moeten googlen. Jammer joh.

giphy (2)

2) Als ik zie dat mijn lay-out messed up is, laat ik het gewoon zo. Echt waar: ik zie het, zeg ‘meh’ en dat was dat. Opnieuw wordt mijn professionaliteitsniveau gruwelijk geveld door mijn inherente luiheid. WAAROM, VANESSA?

struggle-lazy-do-something-yesterday

3) Eigenlijk lees ik mijn blogposts ook niet echt na, al neem ik me wel altijd braaf voor om dat te doen. Typo’s are part of the charm, right?

giphy (1)

4) Ik heb geen speciale camera of lenzen of whatever  om jullie van haarscherpe kwaliteitsfoto’s te voorzien. Want … Nee. Je moet het maar doen met mijn Instagram-kiekjes.

giphy

5) Het heeft bijna 3 jaar geduurd vooraleer ik een domeinnaam kocht. Jeetje Vanessa, kon dat echt niet eerder dan, met je amateuristische wordpress-domein? IEDEREEN SCHAAMT ZICH IN JOUW PLAATS.

dishonourrr

6) Laten we eerlijk zijn: de wachttijden voor het online verschijnen van reviews van recensieboeken zijn een beetje beschamend. Hé Vanessa, lees je eigenlijk ooit een boek VOOR de hype voorbij is?

shame

7) De Facebook-pagina van mijn blog is the place where good intentions go to die.

tried

8) Ik heb geen idee hoe lang geleden het is dat ik mijn layout nog een update gaf, maar laat het ons zo stellen: als het een plant was die ik vergat water te geven was ‘ie nu al 365 dagen dood. En ik ben dus ook vergeten naar de begrafenis te gaan.

giphy (3)

9) Mijn publicatieschema is a mess. Hoe kan iemand zo organisatorisch achtergesteld zijn? Dit is een vraag voor de goden. Of voor Dumbledore. (Spoiler alert: hij weet het ook niet want hij is al langer dood dan deze blog bestaat. RIP Dumbledore, RIP.)

giphy (4)

10) Ik gebruik geen templates, doe niet aan SEO of analytics, doe nooit mee aan readathons, hou niet van blogtours, vergeet wel eens om een uitgeverij te verwittigen dat de recensie online staat  … Tja, eigenlijk moet je eens lang en hard in de spiegel kijken en jezelf afvragen waarom je dit armtierige excuus voor een blog leest.

But the truth is, I love you for it.

giphy (6)

So thanks for reading!

 

 

13 thoughts on “10 redenen waarom ik een slechte blogger ben

  1. Haha geweldig! Vooral die gifjes. En troost je: ik heb ook geen supersonische camera, doe niets aan SEO en mail uitgevers ook niet altijd. Ik ben ook lui. Maar ach. Je schrijft superleuke stukjes, dus daar doe ik het voor 😀

  2. Zo’n zalige blogpost. Ik loop weer wat achter met het lezen van mijn blogfeed maar heb echt genoten van dit stukje én de bijhorende gif-jes. En euhm als je tevreden bent met je lay-out dan moet je die niet aanpassen hé. Dat is geen luiheid maar tevredenheid. Nalezen doe ik zelf ook niet wat er dus af en toe voor zorgt dat ik nadien super stomme fouten tegenkom (die ik dan héél af en toe nog ga verbeteren).

  3. Eigenlijk is alles zó herkenbaar. Echt een leuke blogpost om te lezen en die bijpassende gifs zijn geweldig 🙂

  4. hahahaha.. ik heb wel een supersonische camera maar verder ben ik ook echt een slechte blogger volgens deze definitie XD Mijn lay-out is nog altijd de eerste versie die ik ooit voor ‘tijdelijk’ maakte, totdat ik een echte zou ontwerpen en ik blog nog altijd via wordpress.com ipv via .org. Puur uit luiheid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s