Boekjes als bedankjes

20503541582_c5a9ce0a19_b

Kennen jullie de supertoffe blog More Delight eigenlijk al? Een poosje terug werd ik vereerd door de vraag om een header te ontwerpen die de grote liefdes van blogster Femke – cats & books, hoe toevallig ook 2 van mijn passies! – samenbracht in een gepersonaliseerd beeld. Het resultaat pronkt sindsdien op haar website, wat toch elke keer als ik ‘m bezoek best wel cool blijft om te zien!

In ruil kreeg ik van Femke een aantal boekjes uit een wish list die ik haar bezorgd had. Niet één, niet twee, maar maar liefst DRIE toppertjes vielen op mijn mat! Het voelde net eventjes als Kerstmis ^^ Welke boekjes dat waren, wil je nu natuurlijk weten …

Tadaa!

12242287_10207203457657420_1524968786_n

  1. End of Days, deel 3 van Angelfall: deel 2 heb ik ook nog niet gelezen, maar nu kan ik alleszins meteen door naar het einde als ik daar zin in heb 😀
  2. Cruel Beauty: Oh mijn god oh mijn god oh mijn god dit boek is the best thing ever. Mijn recensie komt er spoeding aan en oh mijn god ik ben verliefd.
  3. Talon: DIE COVER! Touch the shiny, feel the shiny, be the shiny ❤ Een pronkstuk!

Dus hartstikke bedankt Femke, ik ben blij dat mijn tekening jouw blog mag sieren en ben dubbel en dik blij met mijn boekige buit! ^^

thankyoubannerherfst

14 thoughts on “Boekjes als bedankjes

  1. Ooh wat leuk! Ik wist niet dat jij haar header ontworpen had, hij is echt ontzettend mooi en past heel goed bij haar blog 🙂 En wat lief dat je 3 leuke boeken in de plaats gekregen hebt ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s