Boekenbeursje gedaan

Normaal gezien ging ik ‘m overslaan, dit jaar, de Antwerpse Boekenbeurs. Maar een vriendin wou graag naar de signeersessie van Santa Montefiore en als bookaholic stelde ik me natuurlijk toch snel kandidaat als gezelschap hiervoor ^^ En het is een heel erg leuke dag geworden!boekenzak

Zoals gewoonlijk was het weer bloedheet in Antwerp Expo (serieus, investeren in airco, neen?) en was het er ook weer flink over de koppen lopen. Voor de signeersessie van Santa Montefiore waren we gelukkig mooi op tijd dus moesten we niet al te lang wachten. Verder hebben we alleen maar auteurs van op een afstandje gespot: er was nu niet echt iemand bij die ik graag wou ontmoeten, laat staan dat ik 20 euro voor hun boeken zou neertellen :-p

Dat wil echter niet zeggen dat ik niets gekocht heb! Ik had immers nog een boekenbon die bijna verviel (imagine the horror van een vervallen boekenbon!) dus heb ik wel nog iets leuks gescoord aan de stand van Standaard Boekhandel, en ook bij L&M Books deed ik een aankoopje …

Wil je graag weten wat er precies in mijn Boekenzak stak? De haul volgt later nog!

thankyoubannerherfst

 

3 thoughts on “Boekenbeursje gedaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s