iPhone-kiekjes #4

Tijd voor nog eens een kijkje in mijn leven door de ogen (nu ja, lens) van m’n iPhone. Deze kiekjes schoot ik de laatste 2 weken!

choco

Kopje troost à la Cécémel

Oh wat was het een verschrikkelijke bummer toen ik een trein vroeger nam en wegens een mini-vertraging mijn aansluiting miste, waardoor ik een uur vast zat in het station van Hasselt waar ze “alle bankjes hebben weggehaald om de drugsproblematiek tegen te gaan”. Juist ja, thanks Hasselt. Er zat niets anders op dan me ergens te troosten met een chocomelk, ja mét slagroom! Gelukkig hield Zoey Redbird me ook gezelschap via m’n e-reader, zodat het tenminste geen total waste of time werd. fog

Foggy morning

Het was een tijdje geleden echt supermistig ‘s ochtends. Vanuit mijn raampje op kantoor heb ik een prachtig zicht op de tuin, die voor de gelegenheid sprookjesachtig (ik werk dan ook op een klein kasteeltje, jahaaa!) mistig was. Deze foto vond ik uiteindelijk wel iets kunstigs geven aan de dunne streep foggy tuin.

surreal

Nachtlampje

Tijdens het lezen, trok ik deze foto van het Boomerang-kaartje en mijn leeslampje, en ik vond het wel iets hebben. ^^

nerdNerd

Hoe zie je er als een totale nerd coolste persoon ooit uit tijdens de yoga? In een Hogwarts T-shirt 😀

stars

Sikkelmaan & fonkelsterren

Een dun streepje maan, ik ben best verbaasd dat je dat zo goed ziet met die iPhone-camera! Als ik het met m’n gewone fototoestel probeer, ziet het er altijd massa’s crap uit :p

3 thoughts on “iPhone-kiekjes #4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s