Harry-liefde @Primark

Vorige vrijdag besloot ik nogal impulsief om na het werk even langs de Primark in Hasselt te gaan. Met het idee: dan is het hopelijk eens wat rustiger dan die 2 keer dat ik me er in het weekend gewaagd heb! Dat bleek een juiste veronderstelling (joechei, geen rij aan de pashokjes!) met als resultaat dat ik véél te veel bloesjes kocht! Oeps! 12067212_10207000726749274_309155680_n

 

Naast gewone werk- en vrijetijdskledij, scoorde ik ook 2 Harry Potter t-shirts die ik natuurlijk even met jullie wou delen. Die met het Hogwarts-embleem op ga ik dragen voor de yoga 😀 Kwestie van een work-out toch ietsje leuker en meer ‘mij’ te maken (gezien ik de anti-workout koningin ben).

Het antraciete bloesje van Deathly Hallows (supercomfy, trouwens!) durf ik misschien wel in het gewone leven dragen met een zwart golfje erover ofzo … Subtiel genoeg zodat de collega’s enzo het niet doorhebben, toch? Ze kosten trouwens € 8 per stuk. Een koopje voor fandommerch! Ik ben alleszins helemaal happy met deze haul ^^

unnamed

PS: Ben jij ook een Harry Potter-fan? Vergeet dan zeker niet deel te nemen aan de giveaway voor een Tijdsverdrijver en een badge van je favoriete huis! (Aangeboden door CustomJewels.nl)

thankyoubannerherfst

10 thoughts on “Harry-liefde @Primark

  1. Supermooie T-shirts! Zelf heb ik ook een (blauwe) Hogwarts T-shirt dat ik gebruik als pyjama. Een meisje van mijn klas heeft die leuke shirt met het Deadly Hallows embleem op ook 🙂

  2. Hartstikke gave shirts!! Ik kom eigenlijk nooit in de Primark, dus dat is wel jammer! Ik zou denk ik ook wel shirts van mijn lievelingsboeken willen hebben… Het is over niet aaaaaaaaal te lange tijd Sinterklaas… Zie ik daar een kans?

  3. Dat vind ik het leuke aan Primark, dat ze van dat soort leuke shirts hebben. Ik moet mezelf wel altijd een beetje inhouden dat ik niet teveel van die kleren koop. Op dit moment ligt alleen een Hogwarts pyjama in de kast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s