WIN! Hermione’s timeturner en HP Badge van CustomJewels.nl

giveawaycustomjewelssss

Als je een fandomaholic bent (lees: lichtjes verslaafd aan één of meerdere fandoms zoals HP, THG, TVD, TMR, SPN of een andere afkorting die jij dagelijks gebruikt maar die leken de wenkbrauwen doet fronsen) is de webstek van CustomJewels.nl wellicht zo’n beetje jouw versie van heaven on earth. Of ja, heaven online.

Mijn B.I.E.B. heeft vandaag de eer om jullie met dank aan CustomJewels te trakteren op een giveaway van het fandom waarmee het allemaal begon: Harry Potter!

unnamed

Potterheads, opgelet. Je kan namelijk niet één, maar twéé items uit het magische universum van je favoriete bebrilde Chosen One winnen.

Altijd al jaloers geweest op de Timeturner/Tijdsverdrijver van Hermione/Hermelien? Dit is je kans om hem zelf rond je nek te dragen! Medefans herkennen je meteen als een Hogwartsofiel en Muggles denken gewoon dat je een pracht van een halsketting draagt. Sowieso een must have item dus!

timeturner

Het tweede item in de prijzenpot van vandaag is een Harry Potter-badge om op je nieuwe herfstjas, schooltas of ander voorwerp te bevestigen, zodat iedereen in een oogopslag weet in welk Hogwartshuis je thuis hoort.

Kies uit de Gryffindor house badge, Slytherin house badge, Hufflepuff house badge, Ravenclaw house badge of (voor zij die niet kunnen kiezen) de Hogwarts school badge.pakket-zm0fm

Maar kiezen zal je toch eventjes moeten doen voor de wedstrijdopdracht: Beantwoord in de comments in welk huis jij thuishoort én waarom. Zoals jullie weten staan Ravenclaws bekend voor hun intelligentie, Slytherins voor hun ambitie, Gryffindors voor hun dapperheid en Hufflepuffs voor hun loyaliteit:

Bewijs met een voorbeeldje dat jij in de kast hebt wat de Sorting Hat nodig heeft om jou in het huis van je voorkeur in te delen, dan win jij misschien wel deze dubbele prijs van 1 badge en 1 timeturner van CustomJewels!

dankaancustomjewels

Let erop dat je deelneemt met een geldig e-mailadres, want zo zal je ook gecontacteerd worden. De wedstrijd loopt van 1 tot 18 oktober. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Succes!
thankyoubannerherfst

29 thoughts on “WIN! Hermione’s timeturner en HP Badge van CustomJewels.nl

 1. Slythin for life! Niet omdat ik sluw ben, of echt over lijken ga.. Maar omdat ik ambitie de voedingsbodem vind voor een leven waarin je je passies volgt. Vroeger wist ik nooit wat ik wilde, wat resulteerde in de makkelijke weg.. waar ik niet altijd even gelukkig van werd. Een doel voor ogen houden en flexibel zijn in bereiken van de manier waarop je dat doel bereikt, werkte voor mij wel beter. Ja en ok, soms moet je dan ook even je randen laten zien. Sinds ik begon met Harry Potter (9 jarige Emmy, cuteness overlead) sorteerde ik mezelf al bij Slytherin. Want mijn doel zal bereikt worden. Ha.

  En ja, ik heb een slytherin robe, een sjaal.. een tie, sokken (hell, zelfs mijn zusje wist dat ze Slytherin socks moest scoren als cadeautje) en met klap op de vuurpijl: een stempel. Ja ja.

 2. Leuke actie! Ik vind mijzelf een Slytherin. Hoewel iedereen denkt dat alleen sluwe mensen bij Slytherin zitten, zitten er ook slimme mensen bij. Mensen die vast houden aan hun doel. Ik ben ook zo’n persoon. Het is dat Lord Voldemort slecht is en toevallig ook bij Slytherin zat, wat bewijst dat ook Slytherin grote tovenaars de wereld in brengt. In zeg niet of ze goed zijn.

 3. Tja, omwille van mijn blognaam zou ik bij Ravenclaw kunnen terechtkomen, terwijl mijn verlangen naar nachtelijke bibliotheek-bezoekjes me eerder zou indelen bij Gryffindor. Maar eigenlijk denk ik (en blijkbaar één van de vele online indelingsquizjes) dat ik in Hufflepuff thuishoor. Waarschijnlijk doordat ik geen fan ben van confrontaties én heel veel belang hecht aan zowel familie als vrienden. Het zijn immers die vrienden in real life of online, die ervoor zorgen dat leuke gebeurtenissen onvergetelijk worden. Ik kan me ook heel erg terugvinden in het feit dat Hufflepuffs mensen beoordelen op hun karaktereigenschappen én niet zuiver op datgene dat ze gepresteerd hebben.

  • Mooie uitleg, ik ben het er helemaal mee eens! Na jaren zo’n “ik pas in geen enkel Hogwartshuis”-gevoel te hebben, heb ik me sinds enige tijd ook officieel als Hufflepuff geïdentificeerd :p Hmm, daar moet ik maar eens een blogje over schrijven! ^^

 4. Super leuke winactie! Die ketting van Hermelien is zo mooi!
  Ik hoor denk ik echt in Ravenklauw. Vroeger was ik een ‘ik hoor bij Griffoendor want Harry Potter hoor daar ook bij’, maar toen ik er eens goed over nadacht besefte ik dat ik echt in Ravenklauw thuis hoor. (Hoewel ik ook op Hermelien lijk, en zij zit toch echt in griffoendor. Hmm….)
  Ik ben namelijk redelijk slim. En door dit te zeggen voel ik me echt egoistisch, maar het is nou eenmaal de uitleg. Want ik leer meestal niet drie uur lang voor een toets, ik hou van leuke weetjes en ik vind wiskunde gewoon leuk. Maar als ik won zou ik toch de Hogwarts badge kiezen omdat dat de eenheid van allemaal is, slim, ambitieus, dapper én loyaal.

 5. Ik hoor zeker thuis in Ravenclaw!!! Ik ben slim (ik móét het toegeven als ik dat iedere dag naar mijn hoofd geslingerd krijg :)) en ik houd er gewoon van nieuwe dingen te leren!! Ik heb me zelf al zo vaak zien zitten in de bibliotheek van Hogwarts om allemaal nieuwe dingen over de toverkunst te leren!! Wat dat betreft ben ik precies Hermione, ik lees graag, ook als ik ervan kan leren. Toch denk ik dat ik niet helemaal op mijn plaats zou zijn in Gryffindor. Zó dapper ben ik nou ook weer niet… 😉
  De Timeturner zou ook goed van pas kunne, komen. Dan kan ik EINDELIJK alles tegelijk doen, en vooral…. Veel boeken lezen!!!

 6. Ik hoor thuis bij Hufflepuff, sowieso 🙂
  En niet alleen omdat ik al 2x de Pottermore test heb gedaan en die me dus ook effectief vertelt dat ik een Hufflepuff be, daarvoor had ik al zo’n (donkerbruin) vermoeden dat als ik ooit onder de sorteerhoed terechtkom

 7. Dusss zoals ik al zei: Als ik ooit onder de sorteerhoed zou kunnen terechtkomen, ben ik er bijna zeker van dat hij me ook zou indelen bij Hufflepuff. Ik ben altijd al een zeer loyaal persoon geweest waarbij ook nog eens komt dat er ontzettend veel mensen (soms echt tot mijn verbazing!) hun diepste geheimen altijd aan mij toevertrouwen, ook al ken ik die persoon niet altijd even goed. Ik kom dus vaak over als een zeer oprecht vertrouwenspersoon en daarbij komt ook nog eens kijken dat ik altijd open en vriendelijk probeer over te komen bij iedereen. Maaaaar: ik ben nooit een goeie werker geweest en dat punt doet me er dan weer aan twijfelen of ik werkelijk bij Hufflepuff zou horen. Als laatste ben ik wel een persoon die graag mensen heeft omwille van hun karakter en niet om hun uiterlijk of prestaties. Maar naast Hufflepuff heb ik het gevoel dat als Hufflepuff toch niet mijn thuis zou zijn, het dan ook wel Gryffindor kan worden aangezien ik dat moedige en dappere wel stiekem in me heb en dat het soms op onverwachte momenten naar buiten komt waarbij mensen die me kennen me dan helemaal verbaasd aankijken en me zeggen: “dat had ik helemaal niet van je verwacht!” Ook ben ik een grote durver en hou ik van het mysterieuze. Soms ben ik er zeker van dat ik een Hufflepuff ben, maar andere keren twijfel ik er dan weer eens aan en heb ik het vermoeden dat ik ergens tussen Hufflepuff en Gryffindor lig  . Maar wie zal het zeggen? Misschien moet ik J.K. Rowling eens een brief sturen 😉 Zij zou me zeker verder op weg kunnen helpen!

 8. Bij iedere test die ik doe, krijg ik Gryffindor als uitkomst :’D En ik denk wel dat ik dapper genoeg ben om gekke dingen met mijn vrienden te doen, ook al vind ik het dan mega spannend. En als ik iets geleerd heb qua spells en zo, dan zou ik het toch echt wel eens een keer uit willen proberen op iets evils!

 9. Oooh wat een leuke winactie! Ik wil deze ketting al erg lang dus ik doe zeker mee. 🙂
  Ten eerste denk ik dat ik eigenlijk een beetje ‘divergent’ bent als het neerkomt op de huizen van Hogwarts. Volgens mij ben ik een beetje een combi tussen Ravenklauw en Zwadderich. Ravenklauw omdat ik ontzettend leergierig ben en eigenlijk ook wel een beetje een nerd op dat gebied. Ik heb het nooit erg gevonden om naar school te gaan, sterker nog, ik vond het eigenlijk best wel leuk. Daarnaast zou ik denk ik totaal niet bij Zwadderich passen (omdat ik niet zo radicaal ben), maar ik ben wel heel ambitieus en ik zou wel ver gaan om mijn doelen te bereiken. Stiekem hoop ik ook wel dat ik iets van Griffoendor in me heb, maar ik heb nog nooit een situatie meegemaakt waarin ik heel moedig moest zijn. Ohja en Hufflepuf zit volgens mij ook wel een beetje in mij, want volgens mij ben ik wel aardig voor de buitenwereld, haha.

 10. Wat een vraag. Zelf ben ik er nog steeds niet uit (niet echt tenminste, alle afdelingen hebben zo hun eigen charme). Als je het aan mijn zusje zou vragen zou ze zeggen Ravenclaw aangezien ik een enorme boekenwurm ben, alles wat los en vast zit leest, het heerlijk vind om te leren en nieuwe dingen te ontdekken, van een uitdaging hou en ook nog eens perfectionistisch ben. Maar ik vind vriendschap ook heel belangrijk, er voor elkaar zijn, elkaar steunen door dik en dun, luisteren en niet meteen je mening klaar hebben staan. Zou dus best een Hufflepuff willen zijn (vind hun afdelingsnaam ook zo leuk klinken in het Engels). Slytherin zou ook heel goed kunnen. Als ik mijzelf een doel stel dan ga ik er voor de volle 100% voor (eigenlijk voor nog veel meer procentjes), als de ene weg niet werkt dan zoek ik een andere. Om je doel te bereiken moet je hard werken en met tegenslagen kunnen omgaan. Gryffindor past dan ook weer goed, doorzettingsvermogen, dapper zijn en doorgaan ook al weet je niet of iets haalbaar is. Allemaal passen ze wel op een of andere manier. Als ik echt het geluk had gehad om naar Hogwards te mogen dan was ik waarschijnlijk een Ravenclaw geworden, maar ja. Graag zou ik voor de Hogwarts school badge gaan. En als ware boekenwurm, leergierigaard en dus veel te veel om te leren, lezen en ontdekken zou een Timeturner echt super ideaal zijn en onmisbaar in het dagelijkse leven!

 11. Ik hoor in Griffoendor thuis!
  Niet perse omdat ik dapper ben maar ik sta op voor wat fout is en ook al wordt ik soms gepest ik blijf doorgaan! Griffoenders geven niet op maar gaan altijd door en dat is wat ik doe, ook al is het leven soms moeilijk door blijven vechten is het belangrijkste. Proud to be a gryffindor♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s