FACTS haul

Niets kopen op FACTS … Het zal waarschijnlijk wel mogelijk zijn, maar makkelijk is anders! Dit shopte ik afgelopen zaterdag op het meest nerd-friendly event van het jaar!

Onderstaande is meteen ook de duurste aankoop van de dag: Hermione’s wand! Ik had al meer dan een jaar spijt van het feit dat ik geen wand gekocht had in de HP Studio’s. Vorig jaar op FACTS stond ik te twijfelen … ja of neen? Uiteindelijk werd het toen een neen, maar dit jaar ben ik eindelijk gezwicht! Voor 39 euro is het zeker geen koopje, maar in tegenstelling tot de wand die mijn vriend in de HP Studio’s in London kocht zat het wel in een prachtig doosje met fluweel en een beschermend lint. Jeej ^^

Aan de Zilverbron-stand ging ik even dag zeggen tegen Kelly, de auteur van de Lentagon-boeken. Na een digitaal recensie-exemplaar heb ik nu ook de papieren versie van Bloed & Scherven in mijn bezit! Staat supermooi in de kast naast deel 1. Dankjewel Kelly!

Al sinds de eerste keer dat ik ‘m zag, wil ik deze tote bag van Blossom Books. Maar helaas waren de verzendkosten naar België echt te duur. In elke boekenwinkel en op elk event zocht ik naar deze tas … en op FACTS vond ik ‘m eindelijk! Voor amper 4,50 euro had ik er misschien maar ineens beter 2 gekocht …

Wie is er nog naar FACTS geweest? Hebben jullie iets leuks geshopt?

thankyoubannerherfst

5 thoughts on “FACTS haul

  1. Die tas van Blossom Books hangt hier ook. Ondertussen heb ik er vier verschillende dus het wordt een beetje moeilijk om een keuze te maken wanneer ik ergens naar toe ga. Zeker nu er ook nog een Gryffindor tas is bijgekomen dankzij mijn broer en schoonzusje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s