Enkele FACTS-fotootjes

Gisteren was ik voor de tweede keer van de partij voor een welbepaalde beurs in Gent waar anime, fantasy, sci-fi, comics en meer van datte centraal staan. De enige plaats waar je een Storm Trooper noedels ziet slurpen, je Hermione tegenkomt op de wc en halfnaakte gamepersonages naast je in de rij staan voor een overpriced Pepsi. R2D2 rijdt je al bliepbliepbliepend voorbij en Gandalf kruist je op weg naar de parking. Hallo, waar ben ik? Op FACTS!

Mijn fototoestel was ik helaas vergeten (bummerville population: me), maar gelukkig kon mijn trouwe iPhone nog wat kiekjes schieten hier en daar om jullie toch een hele kleine impressie van mijn dagje voor te schotelen.

PS: Mijn haul en een blogpost over m’n outfit (ja, ik was semi-verkleed!) volgen nog later in de week 😀

facstsssss

Boven: Had ik maar zo veel coole vrienden dat ik met hen The Avengers kon vormen! (Mijn leven zit nu eens nooit mee, hé)

Onder: Geen idee wat of wie dit is, maar euh, het is me wat 😀 Moet verschrikkelijk warm zijn, zo’n kostuum!

factsss

factsssssBoven: Er liepen dit jaar echt veel Belles rond, maar dit vond ik de mooiste die ik gezien heb. Ze had gewoon echt zo’n prinsesserige uitstraling, super!

Onder: R2222222 coming through!factsssssssssssthankyoubannerherfst

5 thoughts on “Enkele FACTS-fotootjes

  1. Ziet er leuk uit! Is eigenlijk het merendeel van de mensen daar verkleed?
    Ik was aan het overwegen om volgend jaar ook te gaan, aangezien mijn vriend nogal fan is van sci-fi, maar wil er nu niet voor aap staan door als enige niet verkleed te gaan 🙂

    • Neen hoor, het is zowel verkleed als niet verkleed! Je zal voor de zotste outfit niet raar bekeken worden, maar voor iets doodnormaals ook niet 😉 Dat is net het leuke aan FACTS, vind ik: iedereen voelt zich er aanvaard! Het gekste dat ik er heb zien rondlopen was een naakte man van 2 meter groot met een Japans masker van één of andere anime die dus alleen maar een vleeskleurige onderbroek en schoenen droeg XD Voor sci-fi fans zeker een grote aanrader dus zeker overwegen voor volgend jaar!

  2. Ik ben benieuwd naar je haul en je outfit! 🙂 Ik vond het heel spijtig dat ik dit jaar niet kon gaan (stom werk..). Dus ik kijk er naar uit om jouw ervaring te zien 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s