Geshopt: book light

 

Ik was al langer aan het denken dat ik best wel eens een book light wou uitproberen. Nu de dagen langzaamaan weer korter worden (tja, reality check: het is weer van datte!) merk ik op de ietwat druilerige vooravonden dat ik zo net een tikje te weinig daglicht heb op bij te lezen.

Toen ik dit schattige lampje in de Flying Tiger vond voor amper 3 euro, kon ik dan ook niet weerstaan. Of het nu echt handig is met zo’n clipje, daarover heb ik mijn twijfels. Maar nu kan ik het alleszins uitproberen!

Cute is ‘ie anders wel, hé? ^^ Doet me denken aan Pixar, hihi.

Hebben jullie een lampje voor op je boek of ereader?

thanks

 

PS: Dit is blijkbaar mijn 500ste blogpost, hoera!

2 thoughts on “Geshopt: book light

  1. Ik heb ook een lampje voor een boek, maar dat werkt echt totaal niet. Gelukkig was het heel goedkoop. Nu gebruik ik meestal de zaklamp op mijn telefoon, al is dat ook niet echt ideaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s