Currently watching

De laatste Currently Watching dateert alweer van eind mei, dus hoog tijd voor een update van de series die ik momenteel aan het kijken ben! Hiernaast kijk ik ook nog steeds Scandal S2 (geen fan nochtans maar ach, ik kijk het maar uit) en héél sporadisch Supernatural.

Binnenkort ga ik waarschijnlijk ook aan het laatste seizoen van Revenge beginnen en misschien Daredevil of The Flash? Het laatste seizoen van Ghost Whisperer moet ik ook dringend eens beginnen! Oh en Heart of Dixie … zucht, zo veel series, zo weinig tijd!

siiwgbrmgyxxywlov0qr

Jane The Virgin
Oordeel: in loooooove

Aaaaaaaaaah wat hou ik van deze serie 😀 Ik heb een dikke crush op Rafael én Rogelio Delavega (hahaha). Ook de hoofdactrice in deze serie vind ik echt supersupersympathiek. Jane The Virgin is behoorlijk anders dan wat je normaal tegenkomt in televisieland, beïnvloed door telenovella’s is er namelijk een narrator aan het woord en schuwen ze het niet om hier en daar een special effectje te geven aan normale situaties, zoals een gloed om één van de personages om verliefdheid weer te geven. Deze serie heeft gewoonweg een zalige, positieve, kleurrijke vibe, maar ook drama en intrige van telenovella-formaat! Sowieso tovert het verhaal van Jane een smile op je gezicht. Dikke aanrader dus!

Teen_Wolf_Season_4_EDIT_Cast_Shot_Photo_Credit_Jaimie_Trueblood_and_MTV

Teen Wolf S4
Oordeel: Meh?

Ik moet zeggen dat ik dit seizoen een tikkeltje minder leuk vind dan de voorgaande seizoenen. Dat heeft natuurlijk te maken met een personage dat er niet meer is (snik), maar ook met de introductie van veel nieuwe personages die ik nu niet zo wauw vind. Er is zo’n beetje een ‘generation 2.0’-achtig iets aan de gang. Meh. Wel erg leuk dat we meer leren over de banshees! Dat is zeker het leukste aan dit seizoen so far. Die witte kamer vind ik ronduit intrigerend …

thanks

One thought on “Currently watching

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s