Dienstmededeling: bloghalvering!

Oké ik vond geen goed woord om deze ‘dienstmededeling’ te omschrijven, dus ‘bloghalvering’ dan maar 😀 In de zomerperiode die ons nog rest, heb ik namelijk besloten om tijdelijk iets minder te gaan bloggen en dus niet élke dag een blogje online te plaatsen, maar eerder om de dag.

Drukke zomeragenda’s en vakanties maken het immers een beetje moeilijk bij te houden de laatste weekjes, zeker in combinatie met het afwerken van mijn manuscript voor de Storm Publishers-schrijfwedstrijd! Maar recensies, book hauls, sporadische TTT’s en SSS’en en de rubriek ‘Ik en mijn …’ gaan natuurlijk gewoon door! Alleen op een iets trager tempo 🙂

Bedankt voor jullie begrip and as always: thanks for reading ^^ thanks

4 thoughts on “Dienstmededeling: bloghalvering!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s