SSS: Super 6 auteurs van eigen bodem

Oh jeetje, mag ik er echt maar zes kiezen 😮 Dit wordt moeilijk, jongens, hartverscheurend moeilijk. Als ik alleen al maar aan Zilverbron denk heb ik er meteen een handjevol! Toch doe ik mijn best en sorry voor zij die de top zes net niet gehaald hebben, jullie staan heus wel in de top tien ^^

cartoon-writer

  1. Bernice Berkleef: Bernice is zo’n beetje de Stephenie Meyer van de lage landen! Stiekem zou ik die titel zelf wel willen inpikken (hihi ;-)) maar Bernice heeft écht de Twilight van het Nederlandstalige taalgebied geschreven: Flame! Chapeau ^^
  2. Manon Meijer: Ik was helemaal verliefd op haar debuutboek Vergeet mij (niet) dus natuurlijk hoort ook Manon thuis in dit rijtje!
  3. Kelly Van der Laan: Een sympathieke madam en een onwijs goeie schrijfster! Haar genre van boeken (Stof & Schitteringen) ligt nét een paar centimeter buiten mijn comfort reading zone, maar toch wist ze me ermee te overtuigen en kijk ik uit naar het volgende deel. Puik hoor!
  4. Patricia Bonilla: Patricia kennen we natuurlijk allemaal in het blogwereldje, maar ze is ook auteur van o.a. Verslaving natuurlijk! Dat ze als geen ander mysterie in haar boeken weet te verweven, vind ik een topprestatie.
  5. Eva De Wit: Na het lezen van Een Huis in Frankrijk denk ik dat we nog veel leuke dingen van deze Nederlandse auteur mogen verwachten. Het is niet 100% mijn ding, zo’n vrouwenroman, maar toch heb ik het graag gelezen!
  6. Dit laatste plekje draag ik op aan al mijn andere favorieten! You know who you are! ;-p

thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s