WIN! In de ban van de wolf

Laatste dag om deel te nemen aan de giveaway!

Mijn B.I.E.B.

25270939Na jullie een hele week nieuwsgierig gemaakt te hebben naar In de ban van de wolfvan Christine Charliers met een verslag van haar boekpresentatie, een (iets té …) veelbesproken recensie en overmorgen nog een kort interview met de auteur ter afsluiting, is het eindelijk tijd voor hetgeen waarop jullie natuurlijk allemaal zaten te wachten … de giveaway!

Wil jij ook de hongerige leeswolf in jezelf loslaten en dit boek van cover tot cover verslinden? Doe dan mee met de Rafflecopter giveaway
en waag je kans! Je ontvangt bij winst een gesigneerd exemplaar (hardcover) van dit beestige jeugdboek van een Vlaamse debuutauteur. Geloof me: hij staat erg mooi in je kast! (En je hebt écht meer Vlaams nodig in je collectie!)

thanks

View original post

2 thoughts on “WIN! In de ban van de wolf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s