Ontdekt: Hello Giggles

Het is al een tijdje geleden dat de Ontdekt-rubriek met surf/tv/muziektips hier nog eens voorbijkwam, maar vandaag wil ik jullie toch graag officieel voorstellen aan een superleuke website die ik sinds ongeveer een jaar heel frequent bezoek: Hello Giggles

hellogiggles

Deze lifestyleblog voor dames werd mede opgericht door ‘New Girl’ Zooey Deschanel. Wat ik zo fijn vind aan Hello Giggles is dat ze de problemen en belevenissen van twentysomethings op een heel herkenbare en eerlijke manier aan de man (euh, vrouw) brengen.

Je zit met een quartlife crisis? Je ex is homo geworden? Je bent nog maagd op je 28ste? Je bent uit elkaar gegroeid met je beste vriendin? Jij wilt geen kids maar je vriend wel? Je bent naar een andere stad verhuisd voor je droomjob en voelt je eenzaam?
Zo’n topics passeren regelmatig de revue op Hello Giggles, maar als geen ander weet deze site ook dat de ‘volwassenen’ van tegenwoordig naast die serieuzere onderwerpen ook updates willen over Disney, leuke kattenfilmpjes, Taylor Swift en YA-boeken.

Een perfecte mix, vind ik persoonlijk!

hellogig

Ontdek meer!

.

3 thoughts on “Ontdekt: Hello Giggles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s