Recensenten gezocht voor kortverhaal

lazarus3Gegroet, blogland! Vandaag spreek ik jullie even aan om te vragen wie er interesse zou hebben in het recenseren van mijn Halloweenverhaaltje ‘Gekochte Dagen: Wie betaalt de Lazarusprijs?’

Het was de eerste keer dat ik me waagde aan een korter verhaal, en ik zou graag wat feedback krijgen over hoe ik het er nu eigenlijk vanaf gebracht heb. Hoewel ik Gekochte Dagen eigenlijk gewoon schreef voor de lol, denk ik dat het wel leerzaam zou kunnen zijn voor me om nu van enkele lezers te weten te komen of ik al dan niet geslaagd ben in mijn opzet.

Interesse? Je kan het verhaal hier downloaden. Het is zo’n 30 pagina’s lang, dus je kan het makkelijk in 1 à 3 leessessies uitlezen. Met je mening kan je terecht hieronder in de comments! Of je mag er natuurlijk ook een blogpost aan wijden, moest je zelf ook een blog hebben.

Hopelijk hebben toch een paar mensen zin om het verhaaltje even te lezen en me te laten weten waarop ik bij toekomstige (kort)verhalen nog meer moet letten ^^ Dit is zeker geen verhaal dat me echt nauw aan het hart ligt, dus don’t sugarcoat it, I can handle it 😉 Brute eerlijkheid is wenselijk, dus laat je helemaal gaan!

Groetjes,
Vanessa

Waarschuwing: Er gaan sowieso typ- en spelfouten instaan en het is ook behoorlijk Vlaams geschreven, dus als je daar sowieso op afknapt ben je bij deze officieel gewaarschuwd 🙂 

4 thoughts on “Recensenten gezocht voor kortverhaal

  1. heb hem al gelezen en vond hem heel erg leuk. je mag zeker meer van dit soort verhalen schrijven. mijn gedachte na dit verhaal was ik wil MEER dus ja zeker een aanrader om te lezen en om meer van dit soort verhalen te schrijven. jij schrijft echt heel leuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s