WINACTIE: Cadeaubon Bol.com!

bolwin

Er zijn twee soorten mensen: mensen die graag op Bol.com shoppen en leugenaars πŸ˜‰ Of het nu is voor Sint- en kerstcadeautjes of gewoon je maandelijkse stapel boeken, een cadeaubon om te besteden aan het virtuele kraam van de blauwe bollerd komt altijd goed van pas dacht ik zo.

Daarom trakteert Mijn B.I.E.B. ter gelegenheid van haar eerste bloganniversary op een online cadeaukaart ter waarde van 5 euro. Misschien niet genoeg om een heel boek mee te kopen, maar toch al zeker een half boek πŸ˜‰

Wat moet je doen om te winnen:

 • Like De Vleugels Trilogie op Facebook
 • Volg Mijn Brein is een Boekenkast op Bloglovin’Β en/of WordPress
 • Tweet deze blogpost naar je volgers (gewoon hieronder op Share this-twittericoontje klikken)
 • Voeg Tweedehands Vleugels toe als ‘to read’ op Goodreads
 • Laat in de comments even na dat je meedoet en wat je met de cadeaubon zou doen!

De winnaar wordt persoonlijk verwittigd!

11 thoughts on “WINACTIE: Cadeaubon Bol.com!

 1. Ooooh wat verwen je ons toch!!
  Super lief van je.
  Ik ga er natuurlijk een mooi boek van kopen…of toch de cd van Ed Sheeran…hmmm….dat word nog eventjes tobben denk ik ….maar mocht ik het winnen dan laat ik je natuurlijk weten wat ik er mee heb gekocht =)

 2. Ik doe mee ik doe mee! Ik heb ergens (dacht ik.. hoop ik!) nog een kaart twv 15 euro liggen, dus als ik 20 euro heb, worden dat misschien twee boeken! Welke? Ehuuu…

 3. Leeuk! ik heb aan alles meegedaan, behalve twitter want dat heb ik niet πŸ˜‰
  Als ik die 5 euro giftcard zou winnen zou ik ‘m gebruiken voor het boek ‘Liefde en andere vreemde woorden’, omdat ik hierin vermeld sta als speciale dank! Bijzonder dus ;D

 4. Ik hou van cadeaubonnen πŸ™‚ Ik heb nog een mega wishlist liggen… Dus ik denk dat ik er daar een van zou uitzoeken. Misschien het vierde boek van een van de Darren Shan series.. Die &*(^&*(^%^%# niet vertaald is naar het Nederlands.

 5. Ik doe ook graag mee πŸ˜€ Ik volgde je overal al *nu klink ik net als een stalker* maar ja, dat dus πŸ˜€ Die 5 euro zou een mooie bijdrage zijn voor een mooie hardcover van The Bane Chronicles!

 6. leuk πŸ™‚ ik heb aan alles meegedaan. het is alleen nog een beetje een innerlijk gevecht welk boek ik er juist mee ga kopen ( komt door al die geweldige ttt lijstjes van deze week :/) dus voor veiligheids redenen kan ik nog even niet zeggen welk boek ik ga kopen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s