WINACTIE: Ebook Tweedehands Vleugels

Ik meen het dus wanneer ik zeg dat ik waarschijnlijk al meer ebooks van Tweedehands Vleugels heb weggegeven dan verkocht :-p Maar een winactie van mijn eigen boek kon toch echt niet ontbreken in deze feestelijke verjaardagsweek vol giveaways hé!

Dus als jij een van de weinige mensen bent die ik nog niet gebombardeerd heb met “Hé wil je mijn boek lezen hier is een gratis exemplaar :D” nodig ik je van harte uit om een kansje te wagen en deel te nemen! Want hoe je het ook draait of keert … gratis verhaal hé! ^^

wineenebook

Doe mee en win:

Laat hier een comment na met het antwoord op de vraag ‘Zou jij liever een Beschermengel of een Kraai zijn?’ en het leukste antwoord wint een ebook! 

5 thoughts on “WINACTIE: Ebook Tweedehands Vleugels

  1. Wat leuk Vanessa! Ik ben inmiddels wel erg benieuwd 🙂 🙂 Ik zou graag een beschermengel willen zijn, gewoon omdat ik het dankbare gevoel dat je krijgt bij het helpen/beschermen/etc. van mensen zo fijn is. Ik vind het leuk om mensen te steunen!

  2. haha die foto is leuk gedaan met die taart en zo 🙂 Ik ben de meest onhandige persoon op aarde dus ik zou waarschijnlijk een waardeloze beschermengel zijn. dan maar een kraai. Deels mens, monster en machine klinkt trouwens cool 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s