WINACTIE: E-book ‘Vergeet mij (niet)’ van Manon Meijer

VERGEETMIJNIETWIN

Vandaag staat de laatste winactie van de Mijn B.I.E.B.-verjaardagsweek in het teken van Manon Meijer’s romantische fantasyboek ‘Vergeet mij (niet’).

Vorige maand konden jullie in mijn recensie al lezen dat ik er vijf sterretjes aan gaf*****.
Ik was erg gecharmeerd door de setting en kon me goed inleven in het hoofdpersonage Iris, die na het overlijden van haar zus naar Amerika verhuist. Na een toevallige ontmoeting met de mysterieuze en knappe Jonathan wordt ze meegesleurd in een magisch avontuur …

Fantasierijk? Yep! Romantisch? Reken maar! Voor fans van Twilight is dit zeker een aanrader, maar het is toch wel een ‘volwassener’ verhaal met een heel eigen en originele wereldopbouw, dus ongeacht je Twihard-status is het zeker de moeite waard.

DAISYYYYWin een e-book van ‘Vergeet mij (niet)’ door de Rafflecopter giveaway in te vullen.
Bezoek ook zeker de blog van Manon als je meer te weten wilt komen over deze schrijfster!
Wil je het boek toch liever lezen als paperback? Bestellen kan via Bol.com! Bedankt Manon voor het sponsoren van deze giveaway 🙂

4 thoughts on “WINACTIE: E-book ‘Vergeet mij (niet)’ van Manon Meijer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s