I like free books and I cannot lie

Mijn book buying ban van de afgelopen maanden heeft blijkbaar een beetje een ‘lingering effect’, want sinds het Boekenfestijn heb ik eigenlijk niets meer gekocht! Vorige maand kreeg ik wel weer twee nieuwe recensieboeken toegestuurd èn won ik een gehandtekend exemplaar. Kwestie van die hoge TBR-stapel toch wat op peil te houden, hé!

freebooks2

Magnetar – Mara van Ness

Ik vind het altijd superleuk als je door de auteur zelf benaderd wordt voor een recensie. Toen Mara me een mailtje stuurde was ik dan ook meteen enthousiast. Het is een lekker dik boek met een coole elektrische kaft. Ben benieuwd!

PS: Ja, iedereen doet dat ding met stenen voor hun boekfoto’s leggen, I know maar daar lagen toevallig ècht stenen dus heb ik ze er maar bij laten liggen :’)

magnetar

The One – Kiera Cass

Via Hebban won ik – Jeeeeeeej! Winnen is leuk! – een gehandtekend exemplaar van The One. Nu heb ik twee exemplaren, maar dat geeft niet want eentje is om te lezen en de ander om te liefkozen. Dankjewel Hebban!

theone

De Duistere Fae – Julie Kagawa

Dit recensie-exemplaar kreeg ik toegestuurd van Harlequin (waarvoor dank!) maar ik ben aan het overwegen om het weg te schenken, gezien ik denk ik niet verder ga lezen in deze serie … Het is niet echt mijn ding, en ik vind het zo sneu om dit gloednieuwe gratis boek in de kast te laten verstoffen terwijl iemand anders er wel keiblij mee zou kunnen zijn … Dus wie weet gaat ‘ie wel de deur uit bij de One Year Anniversary van MijnB.I.E.B.?

darkfae

Op FACTS scoorde ik dan ook nog deze twee boeken:

Jills Talisman – Dieter Ryckewaert

Korte inhoud: Jill droomt van een leven, ver weg van de Zieners-familie en hun tirannieke bewind. Wanneer haar geboorteland Latana door Hellestrijders wordt aangevallen, wordt Jill samen met haar broer opgeroepen, maar de strijd is tevergeefs. Latana valt en de hel breekt los.

jilssss

Stof & Schitteringen – Kelly Van der Laan

Mijn recensie van de e-book hiervan kan je hier lezen, maar nu heb ik dus ook het fysieke boek in de kast staan. Mooie cover ook hé!

stoffff

En in de Kringloop kocht ik onlangs Gone (Michael Grant) voor 75 cent – da’s ook quasi gratis hé!

ggggone

15 thoughts on “I like free books and I cannot lie

  1. Leuke boeken, Gone is een van mijn lievelingsseries en ook The One vond ik erg goed (gaaf dat je hem met handtekening hebt gewonnen!!!).

  2. Natuurlijk is het leuk om gratis boeken toegestuurd te krijgen. Het wordt er alleen maar leuker op wanneer ze ook nog eens persoonlijk gesigneerd zijn. Veel leesplezier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s