COVER REVEAL: Gekochte Dagen

Gekochte Dagen was met 40% van de stemmen jullie favoriet voor de titel van mijn Halloweenverhaaltje, dat dus gepubliceerd zal worden op 31 oktober aanstaande. Typisch mij is dat de cover al af is, terwijl het verhaal nog voor een stuk geschreven moet worden … Uhu, nu nog!

Terwijl de deadline nadert en ik benauwd aan mijn kraag trek bij de gedachte eraan, krijgen jullie vandaag alvast als eerste de cover voor mijn Dark Romance Short Story te zien. Want die mag dus wel al het daglicht zien!

Hier is ‘ie dan!

lazarus5WATERMARKSMALL

Helaas heb ik wel nog geen goedkeuring van het model in kwestie, dus er moet nog even een watermark over. Hopelijk stuurt ze me snel een antwoordje en kan ik ‘m officieel maken.

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd: op basis van de cover en de titel, waarover denken jullie dat het verhaal zal gaan? 🙂

4 thoughts on “COVER REVEAL: Gekochte Dagen

  1. Ik vind de cover erg gaaf, daardoor zou ik het verhaal echt willen lezen. En tja waar het over gaat… ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt idee heb, geesten misschien? Maar het ziet er wel lekker duister uit.

  2. het doet me denken aan supernatural. aan een deal maken met een demoon en daardoor nog maar een jaar te leven hebben. je ziel verkocht vandaar gekochte dagen. hopelijk is mijn uitleg een beetje duidelijk.
    ben wel erg benieuwd naar het verhaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s