Mijn Brein is een Boekenkast = Mijn B.I.E.B.!

Zoals de sherlockiaans aandachtige surfers onder jullie al opgemerkt hebben, is Mijn Brein is een Boekenkast gisteren alweer een metamorfose ondergaan. Een paarsige, ditmaal!

MijnBIEBBYVANESSA

Naast deze moderne, strakkere look, heeft er maandag 13 oktober nog een belangrijke verandering plaatsgevonden: mijn behoorlijk lange blogtitel zal nu immers ook afgekort worden naar het net iets makkelijker in de mond liggende Mijn B.I.E.B.! (Kwam die afkorting even handig uit zeg, haha).

Hopelijk vinden jullie het even tof als mij om in Mijn B.I.E.B. te vertoeven! Nog altijd dezelfde eerlijke reviews, enthousiaste bookhauls, fan art features, ijverig ingevulde tags en updates over mijn geschrijverij als op het oude vertrouwde Mijn Brein is een Boekenkast. Gewoon in een nieuw jasje!

15 thoughts on “Mijn Brein is een Boekenkast = Mijn B.I.E.B.!

  1. Toen ik de verandering voor het eerst zag dacht ik, ben ik op de juiste blog? Maar ik vind het superleuk! Paars valt altijd meteen in de smaak bij mij, het is mijn favoriete kleur (zoals mijn blog wel uitstraalt). Superleuk! xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s