Resultaten mini-enquête over boeken en bloggen

Check ListAan het begin van de maand plaatste ik hier een enquête met 6 random poll-vraagjes over boeken en bloggen. Die is door velen van jullie ingevuld (waarvoor dank!), en de resultaten deel ik nu natuurlijk ook even met jullie!

 

 

Vraag 1: Verkies je getitelde hoofdstukken of genummerde?

Voor het merendeel van jullie maakt dat blijkbaar niet zo erg veel uit en de overige stemmen waren exact verdeeld over de twee opties. Persoonlijk verkies ik genummerde hoofdstukken omdat titeltjes me soms een beetje te spoilerig zijn. Leen op Twitter wees me er echter op dat het nog op zo veel andere, originelere manieren kan (met een grote, sierlijke beginletter bijvoorbeeld) en ik denk dat ik dat ook ga proberen voor mijn VaNoWriMo-boek!

Vraag 2: Wat denk je van mijn blog lay-out?

Oef, de meesten vinden mijn blog blijkbaar toch nog leuk gelayout! Of ze durven niet anders toegeven 😀 Maar sowieso zijn er altijd dingen om te verbeteren en ik heb van Emmy ook nog wat nuttige feedback hierover gekregen waarvan ik in de toekomst zeker werk ga proberen te maken!

Vraag 3: Als er een foto/illustratie van het hoofdpersonage op de cover staat, hoeft die in het boek niet zo uitgebreid beschreven te worden.

Hier was het resultaat een dikke vette ONEENS! Oké, dat is duidelijk dus :p

Vraag 4: Pop culture references (films, muziek, bekende personen van het moment …) yay or nay?

Een onderwerp waar ik binnenkort wellicht nog een blogpost aan ga wijden want het is iets waarmee ik echt worstel bij het schrijven … Ik vind persoonlijk dat het een boek z’n potentiële tijdloosheid afneemt, maar soms kan je misschien niet anders? Jullie lijken er even vertwijfeld over als mij, want de stemmen waren evenredig verdeeld over de drie opties ‘yay’, ‘nay’ of ‘meh’.

Vraag 5: Zou ik een Facebookpagina aanmaken voor de Vleugels Trilogie?

Nog zo’n vraagje waar ik al een tijdje mee zit: wel doen of niet doen? Ik heb al vaak op het punt gestaan en dan toch teruggekrabbeld. Jullie stemden nochtans massaal op LIKE dus misschien moet ik toch maar eens durven doorbijten en het gewoon doen … Maar het lijkt alsof ik mezelf en mijn boek al zo famous vind? :p

Vraag 6: Elke dag een blogpost is te veel.

Vroeger blogde ik 1 à 2 keer per week, toen 2 à 3 keer en intussen was het een tijdje echt bijna iedere dag. Werd het niet een beetje te veel? Lezen mensen nog wel iets van je als je zoveel content genereert op korte tijd? Maar jullie stemden dat elke dag bloggen zeker geen probleem is, dus oké dan, dan voel ik me niet langer schuldig om jullie feeds te spammen 😀

Nog eens bedankt voor het invullen iedereen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s