Vakantielectuur is geen sinecuur

Tja, toch nog snel even een blogpost vooraleer mijn vakantie officieel ingaat, want ik zit met een probleempje en ik kan echt echt écht niet vertrekken vooraleer het opgelost is: ik weet immers nog steeds niet welk boek ik ga meenemen! * paniek *

Gezien ik nog niet zo heel erg lang aan het boekenverslinden ben en ik doorgaans eigenlijk ook niet vaak op vakantie ga, is het enige boek dat ik ooit meenam op reis naar Malta Torn van Amanda Hocking (deel 2 in de Trylle Trilogy). Dat was echt wel een perfect vakantieboek: het leest vlot, is vrij luchtig, romantisch en net voldoende avontuurlijk.

Dus toen ik mijn vakantielectuur voor deze trip aan het plannen was, dacht ik meteen weer aan deze auteur, die gelukkig nog een andere serie op haar naam heeft staan: de Watersong Series, beginnende met Wake. Alleen … het is nog niet superlang geleden dat ik een verhaal las over zeemeerminnen/sirenes (namelijk De Legende van Atargatis door Joany Devries) dus misschien is de timing niet perfect. Hmm …

Gelukkig had ik ook nog een backup besteld bij bol.com: Bloodlines van Richelle Mead. Ook deze auteur ken ik natuurlijk al van de Vampire Academy-reeks, dus dan weet je toch al een beetje wat je kan verwachten. Maar de personages uit dit verhaal (Sydney en Adrian) zijn geen onbekenden meer, waardoor het toch wat minder als een ‘nieuw’ verhaal aanvoelt. En laat ik nu net zin hebben in iets fresh!

Tja, en toen wierp in nog eens een blik op de TBR-stapel en begonnen heel wat andere ongelezen pareltjes ook nog eens verleidelijk naar me te lonken … Ik weet het echt niet! Waarschijnlijk beslis ik pas net voor vertrek naargelang mijn gevoel. Met 3 uur trein voor de boeg voor de heenreis alleen al, zal ik alleszins niet zonder kunnen vertrekken!

vakantielectuur copy

Wat is jouw favoriete leesvoer voor op vakantie?

3 thoughts on “Vakantielectuur is geen sinecuur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s