Schrijfupdate najaar

Geen NaNo voor mij in 2020, maar wel heel wat schrijfdeadlines tussen nu en het voorjaar. Stress? Neuhhhhh, haha. Hahh. Ha. Ik neem je in deze blog even mee in mijn (drukke) schrijfplanning van de komende tijd!

Nu …

Momenteel ben ik bezig met de redactie (herschrijven, nalezen, aanpassen) van het derde boek uit de North Ness Inn-serie, dat in de chronologische volgorde eigenlijk deel 1,5 is. Verder ben ik aan het schrijven aan het laatste deel uit de reeks over Esme, Rory en Shaena!

7 december 2020

De release van Verliefd, verloofd, verkleumd is gepland voor 7 december, een paar daagjes voor mijn 31ste (snik) verjaardag! Het is gehuld in winterse sfeer en speelt zich net als het eerste deel van de North Ness Inn-serie af in de Schotse hooglanden. Ideaal om te lezen tijdens de kerstvakantie of in aanloop daarnaartoe om helemaal in de feestsfeer te komen!

januari 2021

Omdat ik ook mijn YA-lezers niet wil verwaarlozen, ga ik proberen een verhaal in te leveren voor de scifi-wedstrijd van Dutch Venture Publishing. Zij gaan binnenkort een verhalenbundel uitgeven (iedereen mag inleveren in januari, voor meer info zie hun FB-pagina) en ik had nog een idee liggen voor dit genre, dus ik waag mijn kans! Het is best een uitdagend verhaal om te schrijven gezien ik helemaal in feelgoodmodus zit, maar ik zit nu bijna halfweg wat de wordcount betreft. Komt goed! Hoop ik.

maart 2021

Tegen midden maart moet het laatste deel van North Ness Inn klaar zijn (in first draft weliswaar). Eeek! Het is altijd spannend om een meerdelige verhalenreeks af te ronden, omdat je alle eindjes aan elkaar moet knopen. Ik twijfel ook nog enorm over de titel. Eerst maar even kijken waar het verhaal me naartoe leidt en dan kijken welke titel er het beste bij past qua gevoel. Dit deel wordt even lang als deel 1 dus ik heb nog heel wat schrijfkilometers te gaan!

april 2021

Secret project … 🙂

En nadien …

Ik heb nog heel wat ideeën voor feelgoods én spannende YA’s. Naar mijn gevoel zitten er even geen YA Fantasy-verhalen meer in de pijplijn, tenzij ik nog ooit de moed vindt een half afgewerkt manuscript van vorig jaar af te werken. Ik neig momenteel eerder naar thrillers en contemporary wat Young Adult betreft. Hopelijk lukt het om daar ook wat vooruitgang in te maken, want 2021 wordt een druk schrijfjaar!

3 thoughts on “Schrijfupdate najaar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s