Rip it or ship it: Vleugels Trilogie-editie

Op een doods momentje besloot ik om eindelijk eens de Rip it or ship it-tag in te vullen. Ik schreef een heleboel personages op papieren strookjes en hup, ze gingen een vergiet in 😀 En ja, ik stak er ook mijn eigen personages in!

Vervolgens trokken mijn vriend en ik ieder om beurt een strookje, en die twee personages werden dan ‘gekoppeld’: zouden ze goede vrienden zijn, erge vijanden om misschien wel perfecte geliefden?

Ik splits de antwoorden op in twee blogposts, maar hier alvast de editie met mijn eigen personages!

(PS: Vergeet niet dat je vanaf eind juni Tweedehands Vleugels kan bestellen in de meeste boekhandels van Vlaanderen en Nederland!)

ripship

Peeta Mellark (THG) met … Anna-Lucia (Lucy) van Antonië!

SHIP!

Haha aww, wat een schattig stelletje! Ik denk dat Peeta en Anna-Lucia op zich wel goed bij elkaar passen omdat ze allebei dat beschermengelachtige hebben (Peeta gaf Katniss brood en deed er alles aan om haar in leven te houden in THG, Lucy is natuurlijk een échte beschermengel). Langs de andere kant hebben ze in ‘de echte wereld’ allebei een relatie met iemand die heel anders is dan zijzelf zijn – althans op het eerste gezicht. Dat doet me vermoeden dat ze dus eerder aangetrokken zijn tot tegengestelden en dat ze misschien te gelijkaardig zijn qua karakter. Maar toch: ze zouden wel een cute couple zijn hoor!

Maximus (Max) Sterling met … Joachim-Jeremiah (J.J.) Edwards!

RIP!

Hahahahaha 😀 Ik moest ZO lachen toen deze twee samen uit de grabbelton kwamen! Er zaten 27 namen in, dan is dit toch wel héél erg toevallig! Nou ja, als jullie mijn boek gelezen hebben, weten jullie wel waarom Max en J.J. geen beste vrienden zijn: ze hebben allebei een oogje op Lucy en zijn bovendien echt dag en nacht verschillend qua persoonlijkheid. De één is een vrijbuiter met wilde manen, de ander een protocolverslaafde engel in een witgesteven hemdje! In deel 2 worden ze al een beetje gedwongen om aan dezelfde kant te staan … En gezien ik momenteel deel 3 schrijf kan ik alvast verklappen dat ze nog heel wat scènes samen hebben! Positief of negatief … dat laat ik aan je verbeelding over 😉

Mare Barrow (Red Queen) met … Harmen Belle Verona!

PROBABLY RIP!

Oeh, twee sterke vrouwen samen in de ring! Dat kan ofwel betekenen dat ze respect voor elkaar zouden hebben en een soort van kille, afstandelijke vriendinnen zouden worden, ofwel dat ze een bloedhekel aan elkaar hebben. Alleszins zou een gevecht tussen deze twee dames er wel heel spectaculair uitzien: Harmen heeft gouden vleugels, de stem van een sirene en een blik die haar tegenstanders in steen kan doen veranderen (net zoals Medusa dus) en Mare is natuurlijk ‘The Little Lightning Girl’. Op wie zetten jullie je geld? 😉

Christian Ozera (Vampire Academy) met … Raffyr!

RIP!

Well … They both like burning stuff 😀 Alleszins vind ik Christian Ozera veel leuker omdat hij alleen maar ‘stoute’ dingen doet om de juiste redenen. Raffyr daarentegen houdt gewoon van aandacht en chaos.

Dat was het 😀 De andere koppels volgen later nog!

thanksforreadingNEWLOOKthx

2 thoughts on “Rip it or ship it: Vleugels Trilogie-editie

  1. Ha, zo een leuke rip it or ship it! Vooral omdat ik net bezig ben aan Tweedehands Vleugels en dus de personages voor mij nu meer zijn dan alleen namen. Ik denk trouwens dat ik een lichte Twilight connectie heb ontdekt in het verhaal 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s