Top 3 non-book fictional crushes

Happy Valentine! Voor deze feestelijke romantische gelegenheid heb ik een gepaste blogpost voor jullie: mijn persoonlijke top drie non-book fictional crushes! Book hotties bij de vleet natuurlijk (wordt een LANG lijstje als ik die ooit allemaal optel), maar ook op televisie en in films zwijmel ik al eens weg bij een bepaald personage. Welke fictieve venten mijn fangirlhart sneller doen slaan, lees je hier!

3. Richard Castle

Oké oke, hij is een beetje oud (beetje veel). Maar ik ben dol op het personage Richard Castle uit de gelijknamige crime-serie. Niet alleen omdat hij schrijver is (hallokes gratis boeken for life!) en op de koop toe supergrappig, maar ook door de manier waarop hij met zijn dochter omgaat en de manier waarop zijn romance met Kate zich ontwikkeld mag hij zich tot nummer drie kronen!

tumblr_inline_nro5muescF1sqkfvi_500

2. Rick O’Connell

Niet lachen, niet lachen! Maar ik heb al 15 jaar of zo een major fictional crush op Rick O’Connell (hé, weer een Rick!) uit de filmtrilogie The Mummy (die ze trouwens in 2017 uit gaan geven als remake hell to the no ik wil geen recastinggggg!). Soit, alweer een personage met heel veel humor – daar valt mijn fangirlzelve dan blijkbaar toch op. Maar ook zijn dapperheid en sexy outfit kunnen me wel bekoren hoor. En ja, je hebt er wat aan in een gevecht tegen mummies, ook altijd handig in het leven.

tumblr_mj9ti7sGpa1s7cebgo1_500

1. Pacey Witter

Als je ook maar één seconde dacht dat er iemand anders op nummer één kon staan dan Pacey Witter, dan ben je niet goed tik. Pacey is het beste mannelijke personage aller tijden en zal voor altijd herinnerd worden in mijn teenage dreams als de fictional crush die mijn fangirlliefde voor het eerst aanwakkerde (en dat nog steeds doet, bijna anderhalf decennia later)! Zijn relatie met Joey is echt zwijmelen tot de tienduizendste macht en zijn zelfrelativering en humor zijn legendarisch. Als geen ander kon hij epische romantische gebaren bewerkstelligen: denk maar aan onsterfelijke citaten zoals ‘Ask me to stay’ (OP DIE MUUR OP DIE MUUR!) en ‘I remember everything’. Jup, vergeet Dawson, it was Pacey’s Creek all along. Alleszins wat mij betreft 😉

635773688270786563-612729735_tumblr_lcfhliAfWr1qa5ln3o1_500

Geniet nog van jullie Valentijn, boekige tortelduifjes!

6 thoughts on “Top 3 non-book fictional crushes

  1. OMG we lijken echt teveel op elkaar. Ik ben het namelijk totaal met je eens wat betreft nummer 3 en nummer 1. Pacey!!! Door jou heb ik gelijk zin om Dawson’s Creek weer te gaan kijken ❤

  2. haha het zijn allemaal niet echt mijn types, maar als ik er een moest kiezen dan ging ik voor Rick O’Connell. Fijne valentijnsdag! -x-

  3. Haha, Rick O’Connel: kan het niet helpen, maar ik zie hier ‘George from the Jungle’ staan. Komt denk ik omdat dat de eerste film is die ik gezien heb met Brendan Fraser 😛

  4. De eerste 2 ken ik wel, en die keuzes kan ik ook begrijpen, maar die laatste dat weet ik niet… Ik heb volgens mij in een ver verleden wel eens een keer een aflevering gezien van deze serie.. Misschien moet ik er toch maar eens een keer aan beginnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s