Happiness tag!

Lieve Nikita tagde me onlangs in de Happiness Tag! De zeven bijhorende vraagjes beantwoord ik hier:

1. Van welk eten word je blij?
Tiramisu, oh my god, ik kan echt als ontbijt, lunch, avondmaal én dessert tiramisu eten. Ik maak ‘m zelf wel altijd alcoholvrij maar gewone is ook goed hoor ^^ Heerlijk zondig! (SO worth the calories)

ti

2. Welke film maakt je vrolijk?
Little Miss Sunshine vind ik echt één van de leukste films allertijden en deze springt me dan ook spontaan tebinnen. Ik lach niet gauw luidop met films maar als ze allemaal achter dat busje aan rennen met dat muziek erbij … Geniaal! Ook het sarcamse in deze film is gewoonweg zalig.

3. Van welk kledingstuk word je vrolijk?
Van mijn Harry Potter-onderbroek van de Primark hahahahaha 😀 #toomuchinformation

4. Van welke beauty-producten wordt jij blij?
hydraIk heb pas een nieuwe nachtcrème die zalig ruikt (deze)  en ook echt niet duur was, en verder kocht ik onlangs ook een eyeliner van de Hema die ik geweeeeeldig vind om winged eyeliner te doen (super soft eyeliner heet ‘ie en het ziet eruit als een alcoholstift!) want hij is makkelijk in gebruik, maakt geen vlekken, blijft de hele dag zitten en is toch makkelijk verwijderbaar. Topproduct!

5. Wat is je gelukkigste herinnering?
Recent gezien zal dat mijn verloving zijn en binnen 10,5 maandjes mijn huwelijksdag, hoop ik 😀

6. Van welke muziek word je blij?
Hangt van het moment af maar van Panic! at the Disco krijg ik wel altijd goeie vibes en ook Taylor Swift geeft me happy vibes. Momenteel luister ik lekker nostalgisch naar The Veronica’s en da’s ook wel super – girlpowerrrrr 😀

7. Wat doe jij op een dag jij je down voelt en je weer happy wilt voelen?
Lezen, thee drinken, dutjes doen … Hallo cliché-antwoord!

Ik tag RabbitBookz in de Happiness Tag omdat ze de kleurwedstrijd gewonnen heeft en mij dus ook helemaal happy maakte met haar kleurcreatie! ^^ 

thankyoubannerherfst

9 thoughts on “Happiness tag!

  1. Hmm, tiramisu. Ik deed deze week een High Tea met mijn buurvrouw met zelfgemaakte scones, clotted cream en komkommer-sandwiches. Best wel gezond wat we aten fruit (confituur) en groenten (komkommer). Volgens mijn logica mag ik hier dus niet van bijkomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s