De 5 engste Halloweenfilms

Scary-movie1
Happy Halloween! Zoek jij nog naar een lastminute filmtip voor vanavond? In deze blogpost lijst ik mijn 5 engste films voor jullie op! Ideaal voor een nachtje griezelen onder de volle maan … (of gewoon onder een fleecedekentje ;-))

MIJN TOP 5

  1. Oculus: In mijn TTT beste films van 2014 beschreef ik deze film als “intelligent, goed geacteerd en origineel. En ja, ook een tikje angstaanjagend zoals het hoort!”
  2. The fourth kind: Deze film is al ietsje ouder (2009) maar ik vond ‘m echt razend eng toen ik hem een paar jaar geleden voor het eerst zag. Die mix van “waargebeurd” en fictie maakt het gewoonweg extra creepy.
  3. The ninth gate: Oké het is aaaaages geleden dat ik deze Johnny Depp-film uit 1999 keek, maar ik herinner me één scène nog heel specifiek (die rolstoel op repeat aaaaah) dus het is volgens mij wel een aanrader om nog eens te bekijken! Al vind ik ‘m nu misschien helemaal niet meer eng :-p
  4. The Haunting: 1999 was blijkbaar een goed jaar voor griezelfilms, want één van mijn favo griezelfilms The Haunting stamt ook uit dit jaar! Catherine Zeta-Jones, Liam Neeson, Owen Wilson … Veel goede acteurs in deze golden oldie!
  5. As above so below: Deze film recenseerde ik nog niet zo lang geleden. Dit was echt een superleuke horrorfilm … als je durft!

Welke griezelfilm kan jij mij aanraden?

thankyoubannerherfst

2 thoughts on “De 5 engste Halloweenfilms

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s