TTT: Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten

De TTT wordt gehost door Zonenmaan.net en geeft blogland elke week een nieuw onderwerp om tien antwoorden op te verzinnen. Gezien de schoolgaande jeugd onder jullie sinds 2 daagjes weer op de schoolbanken vertoeft (wat ben ik BLIJ dat ik daar al lang niet meer bij hoor #sorrynotsorry – ik haatte school) is het onderwerp vandaag:

tumblr_n04rh4X6WJ1sejk9do2_500

Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten

  1. Rose Hathaway uit VA is het eerste personage dat in me op komt. Als je niet weet waarom, komaan, dan moet je ofwel de boeken lezen ofwel tenminste de film kijken 😀
  2. Christian Ozera (zie gif) uit dezelfde boekenreeks mag wat mij betreft ook in m’n klasje. Wie anders gaat je vervelende klasgenoten in brand steken?
  3. Oké, misschien ben ik lui door alleen maar mensen uit dezelfde boekenreeks te kiezen, maar Sydney Sage mag van mij ook gerust in het klasje. Als de persoon die op alles kan antwoorden zodat jij je hand niet op hoeft te steken. (Hermione was hiervoor natuurlijk ook een optie, maar meh, zo voordehandliggend. Astrid uit Gone had ook nog gekunnen).
  4. Bella Swan. Maar alleen als ze BFF’s met me wil zijn
  5. Kelsey Hayes uit Tiger’s Curse als tweede BFF: we zouden gewoon de hele tijd over onze liefde voor lezen, magische krachten en bovennatuurlijke boyfriends kunnen kletsen, jeej!
  6. Mijn eigen Max uit de Vleugels Trilogie lijkt me ook best fijn om mee in de klas te zitten als de chill dude die naast Christian op de achterste banken zit en nooit zijn huiswerk maakt, maar somehow toch voor alles slaagt.
  7. Luna Lovegood want elke klas heeft een loveable weirdo nodig. To keep things interesting, you know?
  8. Omdat we al genoeg bad boys hebben, maar nog geen golden boys, kies ik voor Sam uit Gone …
  9. … en Thomas uit the Maze Runner. Zij zijn met z’n tweetjes de geliefde slimmerikken die somehow ook nog eens goed zijn in sport.
  10. Cath uit Fangirl mag er ook bij!

Wat een leuke klas zeg 😀 Als dit effectief mijn klasgenootjes waren geweest, had ik misschien niet zo’n hekel gehad aan school 😀

thanks

7 thoughts on “TTT: Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s