Boeken die ik echtechtechtecht wil

8475505Jaja, I know, ik heb een book buying ban, ladieda. Maar dat weerhoudt me er niet van te dromen van de boeken die ik ga kopen zodra m’n ban voorbij is!

Ik heb besloten dat ik me de rest van het jaar (vanaf september dus) ga focussen op a) series vervolledigen, b) enkel boeken die ik al belachelijk lang wil – dus geen koopjes najagen op Facebook of elders! (Wel weer op het Boekenfestijn natuurlijk DUH! Al ga ik proberen me ook daar enigszins in te tomen dit jaar)

Of het haalbaar is? Dat valt nog maar te bezien! Maar met deze lijst heb ik tenminste een houvast.

Dit is (so far ^^) THE LIST:

Series te vervolledigen:

  • First grave on the Right (1)
  • The Mediator 3&4, 5&6
  • Ruin & Rising (Grisha 3)
  • Sterrenlicht (Dromendochter 2)
  • Bloedband (Blood of Eden 2)
  • Deel 2 & 3 White Rabbit Chronicles

Boeken die ik al eindeloos lang wil

  • Cruel Beauty
  • Rebel Belle

thanks

4 thoughts on “Boeken die ik echtechtechtecht wil

  1. Oh Cruel Beauty en Rebel Belle wil ik ook al eindeloos lang. En volgende week ga ik Lobsters kopen. Verder heb ik eigenlijk geen wishlist op dit moment! Maar misschien komt dat door mijn boekenkast die al volstaan met ongelezen boeken – whoops.

  2. Gelukkig valt de lengte van je lijstje nog goed mee. Tegenwoordig ben ik ook veel kritischer in het aankopen van boeken, anders breken die boekenplanken binnen de kortste keren van de massa boeken die ze moeten dragen. Sommige series lees ik zelfs bewust als ebook omdat ik weet dat ik ze anders allemaal ga willen aankopen én sommige van die reeksen zijn echt superlang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s