Oproep: Like mijn FB-pagina, please? :-)

Ik zou het superfijn vinden als jullie, indien jullie dat niet al doen (in which case: you’re awesome, thanks!), de Facebookpagina van mijn Vleugels Trilogie zouden liken. Ik blijf al zo lang rond de 110 likers hangen en zou het héél leuk vinden om richting de 150 te gaan! ^_^

Dus, als je mijn blog leuk vind, als je houdt van YA, als je graag een selfpublished auteurtje steunt … Please click the image below en wordt like-vriendjes met Lucy en Max (en mij!)

facebookbanner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s