Boekvoorstelling ‘In de ban van de wolf’ (Christine Charliers)

Vrijdagavond (24 april) was het zover: de boekpresentatie van ‘In de ban van de wolf’, het eerste boek van auteur Christine Charliers, uitgebracht door Clavis. De voorstelling werd georganiseerd in de concept store van Clavis, die gelegen is op de prachtige Herkenrodeabdijsite in Hasselt:

herkenrodesite

Ik was m’n fototoestel vergeten, dus ik heb alleen maar onderstaande foto met m’n iPhone getrokken van de gezellige zolderruimte waarin het interview met Christine plaatsvond. Helaas vond ik dat er tijdens dat gesprek wel heel veel spoilers gegeven werden (die persoon gaat dood, op het einde gaan die en die uit elkaar …) maar de interviewster was wel helemaal top en had zich duidelijk erg goed in het boek verdiept. Christine was duidelijk wat nerveus voor de vragen, maar gaandeweg ontspande ze en kwamen we meer te weten over haar boek, haar personages en haarzelf! Een deel van het interview wordt trouwens deze week nog op Mijn B.I.E.B. gedeeld zodat jullie ervan kunnen meegenieten!

unnamed (2)

Vervolgens was er ook nog een diavoorstelling van een wolvenexpert. Daaruit bleek dat ik in mijn eigen boek ook wel wat foutjes heb zitten met betrekking tot de hiërarchie van wolven! In Zilveren Vleugels speelt het Alpha-zijn van Max namelijk een erg grote rol in de verhaallijn, maar nu blijkt opeens dat wolven helemaal geen alfa’s hebben – dat het een soort van algemene misvatting is! Oeps. Nou ja, het zijn in mijn boek natuurlijk wel weerwolven en geen gewone wolven, dus dan kan het weer wel, lijkt me 😉

Hierna kregen we een drankje aangeboden (eindelijk, ik was uitgedroogd want het was daar megawarm!) en konden we de boeken kopen en laten signeren. Uiteraard heb ik niet één, maar twee exemplaren meegenomen. Binnenkort mogen jullie je dus aan een winactie verwachten – stay tuned! Nu ga ik eerst zelf in het boek beginnen lezen en hopen dat het me kan overtuigen … Ik heb namelijk al veel goeds gehoord over Christine’s schrijfkunsten en doe m’n best de spoilers even te vergeten! Alleszins dank aan Clavis om deze boekvoorstelling te organiseren en aan Christine om haar schrijfsels met de wereld te delen.

Meer over het boek (recensie, winactie en interview) in de loop van de week!

6 thoughts on “Boekvoorstelling ‘In de ban van de wolf’ (Christine Charliers)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s