Twilight is back! (Ja, echt!) ((JA ECHT!!))

liveson

Omgomgomgomgomg … Normaalgezien stond er geen blogpost meer gepland voor vandaag, maar wanneer er zo’n GIGANTISCH groot nieuws aangekondigd wordt in je opperfandom, kan je toch niet anders dan even reageren in een emotierecapitulerend blogje. #Allthefeels

Want, ja, je leest het goed: Twilight is back! (Is het dan ooit weggeweest? Not for me alleszins :D) Maar neen, for real dus, hé! Euh, blijkbaar toch. Ja, neen, echt! Ik euh … ik snap het ook nog niet helemaal, maar dit is wat MTV (klikkie voor geheel artikel) en PageToPremiere (klikkie-klik) erover te zeggen hadden:

pageto mtv

 

Mijn eerste reactie was ongeloof, om te beginnen al puur uit zelfbehoud. Ik zag het nieuws op FB voorbijkomen toen ik nog half slaapdronken m’n ontbijt aan het opeten was achter de computer, en neen, ik heb niet meteen een vreugdedansje gedaan.
Is het 1 april, misschien? Hmm, neen, het is 1 oktober … October fools bestaat niet volgens mij. *geeuw* *frons* Zou het dan toch …

Ik las het artikel nog eens goed na en stelde dat vreugdedansje nogmaals uit tot nader order. Want is dit niet een beetje tè uitmelkerig, twee jaar na datum? En is Facebook nu echt het juiste medium om die kortfilmpjes te verspreiden? Als je dan Netflix zou gebruiken, of zelfs nog maar gewoon YouTube, oké … Maar Facebook? Beetje cheap.

Then again … Whatever, I’ll take what I can get 😀 *vreugdedansje*

breaking-dawn-cullen_610

Ik maak hierbij echter wel meteen de ietwat ontnuchterende bedenking (het is natuurlijk louter speculatie) dat we Bella en Edward waarschijnlijk niet te zien gaan krijgen. Ten eerste al omdat ik betwijfel of ze Robert Pattinson nog ooit die gouden contactlenzen ingeduwd krijgen en ten tweede omdat het persbericht erg vaag is over de terugkeer van de hoofdpersonages.
Eigenlijk heb ik daar wel vrede mee. Het verhaal van Bella en Edward hoeft voor mij echt niet verder uitgemolken te worden, tenzij Stephenie Meyer besluit er ook een boek over te schrijven. Laat dat nu maar rusten. Het is mooi geweest 🙂

Wat gaan we dan wel te zien krijgen? De opties zijn eindeloos, want er zijn nog zo veel interessante personages en verhaallijnen in het Twilight-universum!

Volgens mij zullen het flashbacks zijn die nog niet in de film uitgebeeld zijn (zoals bv. Emmett vs. de beer, de vrouwen van de Volturi …) en aparte verhaaltjes van coole randpersonages zoals Benjamin.
Ik hoop dat ook Maggie en Siobhan een ‘aflevering’ krijgen, want zij mochten in BD2 echt helemaal niets van hun talent etaleren. Bree Tanner zou natuurlijk ook superleuk zijn want haar verhaal samen met Diego is ook zo mooi/tragisch!
De romance tussen Garrett en Kate is al even episch en zou ik best wat uitgebreider willen zien … And let’s not forget the big obvious one: Renesmee & Jacob. Aaaah, so many possiblities 😀

Kortom: natuurlijk kijk ik er naar uit 🙂 Twihard, hé. Ik heb er ondanks het heel Facebookverhaal voldoende vertrouwen in dar Lionsgate/Summit dit waardig kunnen brengen en als Stephenie Meyer het goedkeurt (hopelijk niet enkel uit geldwolverij) is het voor mij dik in orde.

Kom dus maar op met die kortfilmpjes!

Wat denken jullie ervan? 

TTS-BP2-15

PS: de hoofdfoto bovenaan is een oude manip van mij en helemaal niks officieels ofzo, even fyi 😀

8 thoughts on “Twilight is back! (Ja, echt!) ((JA ECHT!!))

  1. Ik vind het nogal een stomme actie. Ik snap dat fans er blij mee zijn, maar voor je het weet heb je zo een Disney TV serie lopen en geloof me, dat wil niemand. Dit is puur en alleen om geld te verdienen en ik verwacht het uiteindelijke niveau dan ook echt ontzettend laag te zijn.

    • Ik hoop echt van niet 😦 Ik weet het niet … Ze willen het ook bij THG doen na afloop, dus ze kunnen het volgens mij niet permiteren om het echt mega cheap ass te doen, want dan is hun gouden gans natuurlijk meteen al een flop … We zullen zien! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s