Gezocht! Zilveren Vleugels-proeflezers!

EDIT: Ik heb intussen voldoende proeflezers gevonden! Bedankt voor de interesse allemaal!

Het is alweer zo ver: ik zoek proeflezers voor Zilveren Vleugels, het tweede deel uit de Vleugels Trilogie! Ik zit helaas nog niet zo ver als ik zou willen met het reviseren van het boek, maar volgens mij is de beste manier om daar verandering in te brengen om gewoon twee topproeflezers erbij te betrekken die me de nodige feedback kunnen bezorgen (en motivatie om weer in dat manuscript te duiken!).

Heb je interesse om Zilveren Vleugels te proeflezen? Great! Enkele voorwaarden en voordelen op een rijtje:

Voorwaarden:

  • Je hebt Tweedehands Vleugels gelezen (liefst al een poosje geleden, zodat je goed kan inschatten wat lezers er zich net als jou nog van zullen herinneren wanneer ze aan deel 2 beginnen)
  • Je bent bereid om VEEL en diepgaande feedback te geven! Bij voorkeur lees je het boek in Word en voeg je comments toe die ik gaandeweg kan aanpassen. Dat mag vanalles zijn – zowel klein als groot: van “Dit woord gebruiken Nederlanders niet” tot “Schrappen, overbodig” of “Hé? Dit stuk begrijp ik niet helemaal.” Aanmoedigingen zijn ook welkom natuurlijk 😀 Typ- en schrijffouten hoef je niet te verbeteren, daar heb ik een eindredactrice voor in de laatste rechte lijn naar publicatie, maar als je wil mag het wel! Naast losse comments verwacht ik ook een recensie-achtig iets om het geheel te beoordelen. (Ik eis veel hé, sorry :D)
  • Je kan klaar zijn met het proeflezen op een tweetal weken (het manuscript telt 214 A4-pagina’s in Word en zal je bezorgd worden in de eerste week van oktober).

Voordelen:

  • Je kan als eerste te weten komen hoe het Lucy en Max vergaat in Zilveren Vleugels!
  • Je krijgt een vermelding in het dankwoord 😀 Leuk toch? Uhu. Indien je een blog runt zet ik die er ook even bij – gratis reclame, extra leuk!
  • Goeie karma. Totally worth it.

Contacteer me via mail als je interesse hebt! Ik zoek twee proeflezers, niet meer voorlopig. Ik kan dus niet garanderen dat iedereen die mailt kan proeflezen – hangt een beetje van het aantal reacties af. Als je er niet bij bent, niet getreurd: zodra het boek uit is geef ik weer keiveel gratis e-books weg ter recensie, dus aan toekomstige leeskansen geen gebrek 😉

4 thoughts on “Gezocht! Zilveren Vleugels-proeflezers!

  1. ik zou het heel graag doen (want ik ben zo benieuwd naar het vervolg), maar heb nog nooit iets recensieachtig gedaan, dus weet ik niet of ik zo geschikt ben…

    • Leuk om te horen van een naamgenoot dat je nieuwsgierig bent naar het vervolg! 🙂 Dat is op zich niet zo erg hoor: je moet natuurlijk ergens beginnen met ervaring opdoen hé! Maar intussen heb ik al voldoende proeflezers, dus wie weet bij een volgend deel of ander verhaal? Je kan misschien al eens oefenen met een recensie van deel 1 te schrijven 😉 Dankjewel voor de interesse alvast!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s