Powershake met banaan voor tijdens het schrijven/blokken

Ik zie op Twitter dat heel wat mensen momenteel aan het blokken zijn. En als je als blokker al hier op mijn blog terecht gekomen bent, vermoed ik dat je even in een hardnekkige uitstelfase “op z’n social media’s” zit 😉

chocolate-protein-smoothie
Zo zou het er ongeveer moeten uitzien (foto van Google gewoon hoor :))

Vandaar dat het me nu wel eens een goede timing leek om een receptje voor een semigezonde powershake met banaan te delen: een drankje waar je weer verse energie van krijgt. Tenminste dat hoop ik! (En neen, er komt geen Red Bull aan tepas)

Werkt ook prima als je aan een schrijfmarathon bezig bent en je op een makkelijke, lekkere manier wat energie wilt opdoen om dat laatste hoofdstuk af te werken.

Daarvoor gebruik ik dit receptje alleszins 🙂

Smakelijk!

Recept voor 1 shake:

  • Men neme een diepgevroren banaan (echt wel belangrijk dat die diepgevroren – en op voorhand gepeld – is!)
  • Men neme een klein glas koude melk (meer of minder naargelang hoe vloeibaar je je shake wilt)
  • Men neme een lepel Ovomaltine (Nesquick mag natuurlijk ook, maar da’s ietsje minder “gezond”)
  • Men neme wat vloeibare honing
  • Men steke dat in de blender en hopen op het beste!
  • Het resultaat zou een beetje op een chocolademilkshake moeten gelijken
  • Overgieten naar je favoriete mug of in een lang glas, rietje erin en klaar!
  • Om het wat fancier te maken kan je er nog wat chocopoeder bovenop strooien en een vers schijfje banaan op de rand van het glas plaatsen

Sorry dat ik geen leuke Instagramachtige foto erbij heb maar mijn shake was al op vooraleer ik me bedacht deze post te schrijven 😀 Ik had ‘m duidelijk hard nodig vanochtend, haha! De foto die hier staat heb ik dus gewoon van het internet geplukt – maar is wel een realistische weergave.

Veel succes nog met het blokken voor al wie daarmee bezig is, laat me weten of je de shake lekker vond en of het geholpen heeft 😉

4 thoughts on “Powershake met banaan voor tijdens het schrijven/blokken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s