Schrijversupdate: 1x gewonnen, 1x verloren!

Verloren …

NaNoWriMo wasssss … geen succes. Het begon vrij goed, maar al snel zakten mijn wordcounts een beetje in en werd het moeilijker om elke dag tijd vrij te maken voor schrijven. Tijdsgebrek ging zo al snel hand in hand met motivatiegebrek want dit verhaal (een YA Fantasy) is echt een struggle. Uiteindelijk schreef ik 14k in de eerste elf dagen van NaNoWriMo. Wat eigenlijk nog altijd zot veel is als ik het vergelijk met hoe weinig ik dit jaar geschreven heb! Ik ben dus tevreden met de geboekte vooruitgang, zelfs al heb ik technisch gezien heeeeeeel hard verloren.

nano

Gewonnen!Β 

Gelukkig was er ook goed nieuws: ik won de decemberwedstrijd van Uitgeverij Loft! Opdracht was een kortverhaal in decembersfeer. Ik diende mijn verhaal ‘Kaneel’ en had totaal niet verwacht dat ik er ooit nog iets van zou horen, maar toen kwam het mailtje dat het somehow was uitgeroepen tot leukste verhaal? HOE??? Ik was zo blij! Loft is een keitoffe uitgeverij van ebooks en audiobooks met auteurs zoals Marijke Vos en Petra Kruijt. Het is dus een enorm mooi compliment dat ze mijn feelgoodverhaaltje wisten te waarderen. Je kan ‘Kaneel’ lezen op hun Facebookpagina!

loft

8 thoughts on “Schrijversupdate: 1x gewonnen, 1x verloren!

  1. Ik doe nooit mee met Nanowrimo maar ik merk bij andere challenges dat ik vaak afhaak als ik het gevoel krijg dat ik vanalles moet (story of my life trouwens hoor…). Vanaf het moment dat ik druk voel om iets te doen, is de lol er snel af. Eigenlijk nog een wonder dat ik mijn blog zolang volgehouden heb πŸ˜€

    • Ik moet zeggen dat ik op voorhand ook dacht dat het niets voor mij zou zijn (ben ook zo iemand die meer op gevoel dan bevel zin heeft in dingen) maar in het begin werkte het tΓ³ch motiverend voor me πŸ˜€ Alleen was het nieuwe van de challenge er geloof ik iets te snel af. Toen het doel na enkele dagen skippen onhaalbaar werd, gaf ik het dus op. Oeps!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s