Mini-reviews feelgood

romans

Echte Liefde vind je in de Boekhandel (Veronica Henry) 3,5*

Dit boek swapte ik ooit in een ver verleden met Zwartraafje. Het lag op me te wachten voor een rainy day en onlangs was het zover. ‘Echte Liefde vind je in de Boekhandel’ wordt verteld vanuit een resem personages uit hetzelfde schattige Engelse dorpje en kent daardoor ook een erg trage aanloop. Het was misschien niet helemaal wat ik ervan verwacht had (ik verwachtte meer romantiek), maar uiteindelijk is het wel een prima feelgoodboek voor tussendoor. Alleen jammer dus dat je door de veel POV’s niet meteen de nood hebt aan verderlezen, want je weet toch nooit op voorhand bij wie je uitkomt. Niet slecht dus als slow relaxboek, maar een aanrader? Mbwah.

Bestemd voor mij (Chantal van Gastel) *****

Impulsief ebooks kopen: ik kan dat. Van deze aankoop (hij was in promotie!) heb ik alleszins geen spijt want wauw, wat een mooi verhaal. Ik hou heel erg van verhalen die zich afspelen tijdens een vriendinnenweekend. Oké, je hebt daarin bepaalde clichés, zodat er altijd wel een van de dames stiekem zwanger blijkt te zijn. Maar ‘Bestemd voor mij’ is de perfecte mix tussen dergelijke clichés en net het doorbreken van die clichés. Dit boek zit tsjokvol emoties of every kind. Ik heb er echt van genoten. Alleen vroeg ik me af in welk land het zich afspeelt? Soms leken ze Nederlandse gewoonte etc. te hebben, maar dat strookte dan niet helemaal met de locatie die toch vlakbij hun echte thuis leek te zijn. Detail natuurlijk. I loved it.

2 thoughts on “Mini-reviews feelgood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s