Schrijfplannen voor de rest van 2019

Met ouder worden merk ik echt wel dat de maanden crazy rap gaan. Zo wordt het moeilijker en moeilijker om grip te krijgen op mijn schrijfplannen, want een jaar lijkt zo lang – tijd genoeg om alles te verwezenlijken qua schrijven, selfpubben en editen. Maar inmiddels ligt meer dan een kwart van het jaar alweer achter ons …

hashtaghiernamaals 7

Toch was het eerste kwartaal zeker wel productief! Ik heb Op het Slappe Koord uitgegeven in eigen beheer en mijn nieuwe manuscript (Hashtag Hiernamaals) ingeleverd bij Dutch Venture Publishing. Dat komt er al aan in de tweede helft van juni, dus echt niet meer lang!

Het is een YA over iets oudere personages – namelijk hogeschoolstudenten – maar de sfeer is iets jonger vanwege de nadruk op het avontuur i.p.v. emotionele ontwikkeling. Dit boek was echt fun om te schrijven en ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten erin. Ik ben dus benieuwd wat jullie er binnen een paar maandjes van gaan vinden!

En nu?

Het vrije gevoel na het inleveren van een manuscript is echt the best. Ik was stiekem al een tijdje bezig aan mijn volgende schrijfproject en kijk ernaar uit om dieper in die complexe world building te duiken. Het wordt weer 100% fantasy dus, een beetje à la Vleugels! Maar absoluut zonder Engelen hoor 😉

Daarnaast moet ik dringend eens beginnen met het herschrijven van Op Sleeptouw, het vervolg op Op het Slappe Koord. Ik zou het verhaal iets willen verlengen en op bepaalde vlakken nog nét een beetje meer uitdiepen. Ook het begin moet vrij drastisch herschreven worden vanwege de splitsing. De ambitie is immers dat dit boek nog in 2019 uitkomt. Of dat gaat lukken … Eh … Hopelijk wel!

Wat zijn jouw schrijfplannen voor de rest van 2019?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s