In een nieuw jasje!

Heel sneaky heeft er een transformatie plaatsgevonden … Zeg maar gerust eentje die meteen van Charmander naar Charizard gaat. De digitale edities van de Vleugels Trilogie hebben namelijk een make-over gekregen!

Kwestie van dat jullie mijn ebooks wel nog steeds zouden herkennen in jullie favoriete online winkels, volgt hier het obligate TADAA-moment:

new trilogy covers

Tadaa dus! De kleuren per boek zijn ongeveer hetzelfde gebleven (oranje, paars, blauw/groen), maar qua stijl is het een serieuze ommezwaai. Na een 5-tal jaar mocht dat ook wel, al hou ik natuurlijk ook nog steeds heel erg veel van ‘the originals’! Ze blijven dan ook proudly pronken op de paperbacks*. (*Driedubbele alliteratiewaarde)

Samen met mijn uitgeverij DVP koos ik voor de nieuwe ebookcovers voor donkere silhouetten, een wolkenachtergrond en een steampunkpatroon dat erg goed past bij de sfeer van de worldbuilding. Het lettertype is ook iets stoerder en eigentijdser geworden.

Maar de inhoud is natuurlijk nog “krak” hetzelfde! (No worries, Lucy heet niet opeens Liesbet en Max is geen blondine geworden ;-))

Hopelijk vinden jullie de nieuwe look net zo gaaf als ik ze vind!

iTunes
Google Play
Kobo
Amazon

4 thoughts on “In een nieuw jasje!

  1. Het zou anders wel grappig zijn om je boeken te lezen terwijl het hoofdpersonage dezelfde naam heeft als ik Ên dan ook nog eens in dezelfde schrijfwijze. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s