Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake (Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham) ****

twin bridges

Wat een leuk boek! Ideaal leesvoer in de aanloop naar Kerstmis, SUPERvlot geschreven, sympathieke personages en memorabele randpersonages die hun eigen spin-off krijgen … Ja hoor, dit chicklitcowboyverhaal tikt heel wat boxjes aan!

Eerst vond ik het een beetje instalove (niet dat ik daar op zich een probleem mee heb, het was immers goed uitgewerkt), maar vanwege een slim geschreven kat-en-muisspel gaat het dan weer even over in een slow burn, wat ik wel tof vond. Uiteindelijk gaat het allemaal nog best snel, maar de psychologische beweegredenen van beide partijen zijn duidelijk, waardoor het niet stoort.

Mijn verwachtingen waren op voorhand iets meer NA – geen idee waarom – maar dit is toch eerder een volwassen chicklit. De seksscènes vond ik dan ook iets minder passen in het überromantische geheel. Vandaar zit ik een beetje tussen de 4 en de 5 in … Ik zet ‘m voorlopig op 4 but might change later, na wat erover nagedacht te hebben! Want ik heb er zeker wel heel veel leesplezier aan beleefd en wil nog veel meer lezen over de liefdeslevens in Twin Bridges.

Aanrader dus voor: alle mensen die nu al kerstfilms aan het kijken zijn op Netflix 😀 En ook zeker voor dierenliefhebbers, want honden en paarden spelen een grote rol in het bijverhaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s