Mijn secret santa wishlist!

HALLO IK BEN EEN DISCLAIMER: deze blogpost is 100% afgekeken van The Confessions of a Book Nerd, Audrey’s post inspireerde me om er ook eentje te maken over de secret santa van onze leesclub! ^^

Met de Dear Book Nerd Book Club doen we dit jaar voor het eerst een secret santa! Met een budget van 15 euro moeten we een lid van ons leuke clubje een boek + goodies cadeau doen. Daarvoor moesten we allemaal een wishlist opstellen. Na het lezen van deze blogpost van Audrey, leek het me wel leuk om mijn meest gewilde boeken ook eens met jullie te delen!

Crimson Bound (Rosamund Hodge)

Na het lezen van Cruel Beauty ben ik altijd benieuwd geweest naar de rest van deze boeken, maar somehow is het er nooit van gekomen om ze ook effectief aan te schaffen. Ik zou dus zeker niet rouwig zijn moest dit boek in mijn verrassingsdoosje belanden!

Heretics Anonymous (Katie Henry)

Dit is zo’n boek waarvan ik na het lezen van de flaptekst meteen dacht: omg, why didn’t I write this. Als atheïst lijkt het me gewoonweg een superleuke invalshoek, en de originele cover doet me alvast watertanden naar de inhoud.

Made You Up (Francesca Zappia)

Dit boek valt nét een tikkeltje uit mijn comfort zone, daarom is het iets dat ik niet snel voor mezelf zou kopen. Ideaal dus voor op deze wish list!

Roanoke Vanishing (Auburn Seal)

Het mystieke verhaal van Roanoke ken ik natuurlijk al uit tal van series zoals bijvoorbeeld Supernatural. Zelfs mijn favo boys van Buzzfeed Unsolved hebben er al een aflevering over gemaakt! Altijd enorm fascinerend gevonden. Dit onbekende boek maakt me dus wel nieuwsgierig naar hoe ze er een YA twist aan gegeven hebben …

The Lantern’s Ember (Colleen Houck)

Dat Colleen Houck één van mijn favoriete auteurs is, zal je intussen wel al opgevangen hebben. Haar nieuwste boek – dat heerlijk Halloweenig is – mocht dan ook niet op mijn wenslijstje ontbreken. De cover is ook een pareltje!

The Hunt (Meghan Shepard)

Ik wil al superlang verder met deze serie maar somehow geraakt mijn bestelling hiervan altijd (oké oké, 1x) lost in the mail en heb ik hem nog niet opnieuw besteld. Mag gerust in mijn secret santa-doosje zitten dus!

Lifeblood (Gena Showalter)

Ook zo’n serie waarin ik graag wil verderlezen, maar die ik nog niet heb aangekocht. Ook hier is er eerder iets misgegaan met mijn bestelling (zat samen met The Hunt) en ben ik er nog niet toe gekomen een nieuw exemplaar te bestellen.

Caraval (Stephanie Garber)

Caraval is een hypeboek dat me aanspreekt, maar somehow toch een beetje aan me voorbij is gegaan. Nu ja, beter laat dan nooit!

Ruin and Rising (Leigh Bardugo)

Zo rond dit punt begon mijn inspiratie voor de wishlist een beetje op te geraken (shocking, I know) en ben ik gaan kijken naar series die ik nog niet heb afgewerkt. Deze was daar eentje van!

Evermore (Sara Holland)

Oeeehhh ja deze wil ik ook graag in mijn nerdy klauwtjes krijgen! Het eerste deel vond ik erg leuk, dus deel 2 is meer dan welkom in mijn boekenkast.

Eens benieuwd wat het gaat worden! Op 8 december ga ik naar Brugge met mijn eigen pakje onder de arm en kom ik een boek rijker weer terug. Ik zal uiteraard laten weten wat mijn lieve secret santa uiteindelijk voor me gekocht heeft, maar wel heel zeker weet ik dat ik er sowieso erg blij mee ga zijn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s