Even over ‘Op het slappe koord’ …

4acf1726-d30b-4476-9908-0776067b76a0 (1)

Als je me volgt op social media, had je ‘m een tijd terug ongetwijfeld al voorbij zien komen: de cover van mijn chicklit ‘Op het slappe koord’! Ik ben er nog steeds verliefd op! Er zit betekenis achter elke kleur en elk detail (spot de kreeftjes!) en ik vind het zo spannend dat jullie in de nabije toekomst (lekker vaag, haha) kunnen gaan ontdekken wat die betekenissen zijn.

Voor een keertje heb ik de cover trouwens niet zelf gemaakt (zo’n mad skills heb ik helaas niet :-D) maar dat betekent niet dat ik achter de schermen niet druk in de weer was met dit boek! Er drong zich namelijk een inhoudelijke wijziging op die ik toch wel onderschat had, namelijk het opsplitsen van het verhaal in twee delen. Veel ingrijpender dan ik had verwacht en dus ook een trager proces, helaas …

Ik heb inmiddels het gevoel dat ik al een miljoen jaar bezig ben met ‘Op het slappe koord’! Als je je bedenkt dat ik maar liefst 3,5 jaar geleden begon met het schrijven ervan, klopt dat ook wel ongeveer. Maarrrrr het einde is in zicht. Tenminste, dat hoop ik! Nog wat werken aan dat nieuwe einde en nog een eindredactieronde, en dan is Marie eindelijk klaar om de geheimen in haar handtas aan jullie te tonen.

Word dit boek een grote hit bij een breed publiek? Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Maar het is de eerste keer dat ik experimenteer met chicklit en zelfs al is het geen bestseller in wording, ik denk dat het verhaal voor sommige mensen wel een bepaalde waarde kan hebben. En dat ik nog groeikansen krijg in dit genre, op basis van jullie reviews en reacties. Tenminste, dat hoop ik! Want ik heb nog heel wat chicklitideetjes en intussen al veel bijgeleerd over het genre.

Marie’s verhaal delen met de wereld is erg spannend omdat het zo anders is dan hetgeen ik voorlopig heb uitgegeven, maar ik vind het té zonde dit verhaal dat ik met heel veel liefde geschreven heb te laten verstoffen op mijn fileserver. Dus hopelijk hebben jullie nog wat geduld met me 😀 Meer nieuws coming zodra ik het zelf heb, haha!

One thought on “Even over ‘Op het slappe koord’ …

  1. Herkenbaar. Ook ik ben lang bezig geweest met mijn feelgood, totaal uit mijn comfort zone, en het was ook een verhaal waar ik wat mee wilde doen omdat het te leuk was om op de plank te laten liggen. Succes. Ik vind de omslag geweldig en ben er benieuwd naar het verhaal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s