10 dingen die ik haat aan Twilight

*de films

independance_by_thesearchingeyes-d7cshjq
Ik weet wat je denkt: SOS, Vanessa’s blog is overgenomen door Twihatende aliens. Send in the SWAT-team! Nee hoor, it’s really me en ik hou nog altijd even hard van Twilight als vroeger. Oké, die liefde maakt niet meer zo actief deel uit van mijn leven als vroeger (jagen naar nieuwe foto’s van Robsten, manips maken, wenen bij elke nieuwe trailer) maar sluimert nog steeds diep diep diep in mijn fangirl hart.

Toch snappen jullie waarschijnlijk heel goed dat boekverfilmingen soms voor irritatiepuntjes kunnen zorgen. Daarom leek het me grappig deze eens op te lijsten voor Twilight!

  1. De casting van Tanya & Irina, die had wat mij betreft echt omgekeerd moeten zijn! Maggie Grace was een veel logischere keuze geweest om de persoon te zijn die ooit aan Edward gekoppeld zou worden en MyAnna Buring (oké die naam moest ik ook even opzoeken) heeft een veel beter betrayer-gezicht.
  2. Bella’s outfit en kapsel op het einde van de laatste film, wanneer Alice haar visioen krijgt over Bella, Edward, Jacob en Nessie op het strand. Alice zou vampire Bella NOOIT toestaan er zo basic bij te lopen and you know it. (Een beetje terug zichzelf was natuurlijk prima, maar komaan, dit was nog minder stylish dan haar human wardrobe).
  3. De recasting van Victoria. God fucking damn it I’m still not over this! SO ANGRY.
  4. Het feit dat Bella niet met ‘wtf’ reageert wanneer Edward zegt dat Isle Esme een cadeau van Carlisle was. Dit had zo’n leuk grappig momentje kunnen zijn, jammer toch dat ze daar niets mee gedaan hebben!
  5. Dat het liedje van Christina Perri (A Thousand Years) niet speelt als ze down the aisle wandelt. Gelukkig heb ik hier een handige life hack voor namelijk dat ik dit liedje op mijn eigen trouw hier wél voor gebruikt heb, haha.
  6. Dat Edward’s haar niet koperkleurig genoeg is. Soms heeft zelfs dat van Bella meer rosse schijn dan het zijne!
  7. Ik erger me altijd zat aan de intonatie waarmee Robert Pattinson de zin “I didn’t realise there’d be people this far from the trail” uitspreekt in de First Hunt scene in BD1. Dat lijkt net alsof hij het gewoon van een blad papier afleest of zo.
  8. Het veranderen van de Volvo. Op zich vind ik de ‘tweede’ auto veel mooier en is het ook zeker niet onlogisch dat de Cullens wel eens van wagen switchen, maar ik vind een sleek model toch veel beter passen bij snelheidsduivel Edward dan zo’n mom-jeep als hij heeft in New Moon.
  9. Dat ze de airportscène niet hebben geïntegreerd in film 1. Dat had zo’n leuke actiescène geweest! Dat deel van de film is dan ook echt niet mijn favo.
  10. Maar wat ik het ALLERMEESTE TER WERELD haat … Is het feit dat het voorbij is. ❤

One thought on “10 dingen die ik haat aan Twilight

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s