Ten thousand skies above you (Claudia Gray) *****

ten thousand skies

You guys. YOU GUYS. Ik vond dit boek zo mooi dat ik nog net geen atlaar heb opgericht om Claudia Gray te aanbidden. Waar ik deel één (A Thousands Pieces of You) best goed vond maar er daar voor mij nog net iets miste, was het plaatje in deel 2 helemaal compleet. De connectie met de personages leek nu wel voldoende diep verankerd waardoor ik ten volle kon genieten van de emotionele rollercoaster, de fantastische settings en de originele ALLES. Alles alles alles. Liefde voor dit boek. (Hoor je aan mijn recensie dat ik meteen deel 3 heb besteld? ;-))

‘Ten thousand skies above you’ was spannend van begin tot einde en dan ook nog eens zo mooi geschreven … Wauw. Het leukste vond ik dat je nooit wist waar het volgende hoofdstuk je naartoe zou brengen. Dat motiveert toch net iets meer om nog één hoofdstukje verder te lezen. Ook hoe Marguerite geconfronteerd wordt met de gevolgen van haar daden in één van de verses, vond ik echt supersterk en mega gewaagd van de auteur. Hoe toepasselijk is de naam van deze auteur trouwens? Want als er iets is waar dit boek meesterlijk in slaagt, dan is het wel aantonen dat niemand zwart-wit is. Gray zones all the way!

IK.

BEN.

FAN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s